domaćin je Atena

United Media drugu godinu za redom organizira polufinalni krug žiriranja prestižne Međunarodne nagrade Emmy®

Dodjela međunarodne nagrade Emmy® Dodjela međunarodne nagrade Emmy® promo foto 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Dodjela međunarodne nagrade Emmy® Galerija

Međunarodna akademija za televizijsku umjetnost i znanost odabrala je grad Atenu i Novu da budu domaćini u procesu selekcije u dvije kategorije za dodjelu međunarodne nagrade Emmy®.

Atena i Nova izabrane su da formiraju žiri koji će odlučivati o pobjednicima u dvije kategorije.

Dva panela žirija sastat će se u Ateni narednog rujna, na događaju koji će uključivati konferencije za novinare, posjete članova žirija spomenicima kulture u Ateni i prestižnu gala svečanost.

Međunarodna akademija putuje svakog ljeta, od lipnja do rujna, na više od 25 lokacija radi održavanja polufinala.

Polufinalna faza je krucijalan korak u procesu odabira kandidata i odlična prilika za umrežavanje za domaćine i članove žirija koje je odobrila Akademija.

Paneli žirija sastavljeni su od profesionalaca iz produkcije, televizijske, filmske i kreativne industrije.

Ovo je druga godina zaredom da je United Media pozvana od strane Emmy® Awards akademije da sudjeluje u procesu selekcije i nominacije tokom polufinalne faze.

Prošlogodišnji domaćini ovog događaja bili su Nova TV i Dubrovnik. Ove godine, kompanija bira Atenu za susret vrhunskih profesionalaca iz industrije zabave.

Partnerstvo s gradom Atenom jamči uspjeh manifestacije u Grčkoj i skreće pažnju međunarodne medijske zajednice na Atenu, koja je posljednjih godina često bila kulisa za velike produkcije sa svjetski poznatim zvijezdama.

Ovim važnim događajem, Grčka učvršćuje svoju poziciju u svijetu umjetničke produkcije, dok potvrđuje potencijal zemlje i njenu sposobnost da bude domaćin sličnih događaja prestižnih institucija, kroz partnerstvo moćnih korporativnih igrača i javnih institucija.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Barbie film - 1 In Magazin: Barbie film - 2 In Magazin: Barbie film - 3 In Magazin: Barbie film - 4 +25 In Magazin: Barbie film - 5 inMagazin Ružičasta groznica obuzela je Hrvatsku, a zbog ovog filma jedan od naših najboljih chefova odao je svoju tajnu iz djetinjstva!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Helen Mirren Helen Mirren Helen Mirren Helen Mirren +21 Helen Mirren Preporuke Nema šanse da prepoznate ovu glumačku legendu nakon drastične transformacije, a evo zašto je zbog toga i mnogi kritiziraju!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene