Prošlo je 30 godina

Sjećate se plavokose slatkice iz kultnog filma koji je tjerao strah u kosti? Dugo smo je gledali, a onda je odlučila nestati!

Ariana Richards Ariana Richards Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ariana Richards - 2 Ariana Richards - 8 Ariana Richards - 4 Ariana Richards - 2 Ariana Richards - 1 Ariana Richards - 3 Ariana Richards - 5 Ariana Richards - 6 Ariana Richards - 7 Ariana Richards - 10 +5 Ariana Richards - 9 Galerija

Ariana Richards proslavila se 1993. godine kada se pojavila u prvom nastavku filma "Jurassic Park", a tridesetak godina kasnije bavi se drugačijim poslom.

Kultni film "Jurassic Park" ostvario je najveću zaradu svih vremena u Hollywoodu nakon što je njegov prvi nastavak premijerno prikazan 1993. godine te ostavio svijet fasciniran pretpovijesnim životinjama, a i danas je mnogima omiljen iako tjera strah u kosti. 

Trideset godina kasnije priča o dinosaurima Stevena Spielberga i dalje živi, a njezini glavni junaci Sam Neill, Laura Dern, Jeff Goldblum, Samuela L Jacksona imaju uspješne glumačke karijere, no neki su se i povukli sa scene. Među njima je i Ariana Richards koja je glumila 11-godišnju Lex Murphy, stariju sestru Tima Murphyja.

Ariana se posljednji pojavila u nastavku "The Lost World: Jurassic Park" 1997. godine, prije nego što se odlučila odmaknuti od glume. Trenutalno živi u Oregonu gdje radi kao umjetnica i slikarica. Danas su joj 43 godine, a kada se pojavila u "Jurassic Parku" imala je svega 13 godina.

Čini se da je još uvijek bliska sa svojim kolegama iz glumačke postave i još uvijek sudjeluje u javnim događanjima vezanim uz franšizu, pa se tako pojavila i na premijeri nastavka "Jurassic World: Fallen Kingdom" 2018. godine i "Jurassic World: Dominion" prošle godine.

Prvi film Jurassic Park se prikazivao u kinima gotovo 500 dana i zaradio ukupno 912 milijuna dolara diljem svijeta te tako lansirao modernu blockbuster franšizu.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Siniša Vuco Siniša Vuco Siniša Vuco Siniša Vuco +18 Siniša Vuco i Zlatko Pejaković Nekad i sad Siniša Vuco godinama se nije odricao svojeg zaštitnog znaka, a onda se odlučio za još jednu drastičnu promjenu, evo o čemu je riječ!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 4 +25 Ivana Knoll Celebrity Ivana Knoll pokazala kako trese atribute u oskudnom izdanju, a nešto je i izvirilo: "Kakav talent, kakve obline!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene