Sve bizarnije...

Sutkinja prihvatila dokaz DUHA u slučaju Michaela Jacksona

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon što su procurile fotografije iz sobe Michaela Jacksona, suđenje se nastavlja. Bizarnostima izgleda nema kraja jer je sada sutkinja prihvatila neobičan dokaz.

Michael Jackson preminuo je 25. lipnja 2009., a slučaj oko njegove smrti i dalje se nastavlja. Njegov liječnik Conrad Murray osuđen zbog ubojstva iz nehaja 2011. na 4 godine zatvora, no obitelj pokojnog kralja popa vodi novu tužbu protiv promocijske tvrtke AEG.

Pogledaj i ovo Severina "Suda se ne bojim" Seve se oglasila nakon sudskog ročišta, poslala je hrabru i oštru poruku: "Prijave moje i prijave drugih žena koje su zavile u crno..."

Oni smatraju kako je nemarom i angažiranjem doktora Conrada Murrayja, AEG skrivila Michaelovu smrt. Na sudu se pojavio i direktor tvrtke, Randy Phillips, koji je na sudu izjavio kako je Michael iz groba poručio kako je njegova smrt bila nesretan slučaj.

>> Šokantne fotografije suprotne tvrdnjama - 'Michael nije bio ovisnik!'

Tu bizarnostima nema kraja, a smijeh u sudnici izazvao je nakon izjave kako se bivšoj supruzi Lionela Richieja, Brendi, obratio Michaelov duh.

'Brenda me nazvala kako bi mi rekla da komunicira s duhom pokojnog Michaela, ili preko medija ili direktno. Rekla je da joj je Michael poručio kako Dr. Murray nije kriv za njegovu smrt već da je on slučajno ubio sam sebe', tvrdi Phillips.

Sutkinja Yvette Palazuelos uvažila je svjedočenje te je dokaz ušao zapisnik, iako se tome protivila Michaelova obitelj, piše Daily Mail.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene