Kao u cirkusu

Shakira pokazala svoj talent – Bacila noge preko glave

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Shakira je jedna od članica žirija u popularnom showu 'The Voice'. U novom videu žiri je otkrio koju točku bi izvodili da su u cirkusu.

Skahira je poznata po svojim bokovima i seksi plesu, no ovu njezinu vještinu tek smo sada upoznali. U showu 'The Voice' demontrirala je kako je prava 'žena od gume'.

Pogledaj i ovo Beyonce ima tu stvarno svega! Donosimo koje sve neobične zahtjeve svjetskih zvijezda su organizatori u Hrvatskoj morali ispuniti: ''Oni su se svi morali okrenuti prema zidu dok ona prolazi''

Prebacile je noge preko glave i sve iznenadila! Točku je izvela bez imalo muke, s osmjehom na licu – najbolje da pogledate sve u videu.

Usher smatra kako bi bio odličan klaun, Adam Levine volio bi raditi akrobacije na motoru, Blake Shelton poželio se okušati u ulozi dvorske lude, dok je Cee-Lo Gree zamislio kako svojim egzotičnim plesnom publiku dovodi u trans.

>> Shakira: 'Moje jadno dijete je iscrpljeno od svega ovoga!'

Shakira je ipak odlučila da više neće biti u novoj sezoni showa 'The Voice'. Smatra kako je to previše posla i iscrpljujuće za nju i njezinog 4-mjesečnog sina Milana kojega je dobila s nogometašem Gerardom Piqueom.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene