Samo zabava

Nevolje u braku? Brad previše pije, izgubio novac na pokeru

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavni par prolazi kroz uspone i padove u donosu, baš poput svakog drugog para.

Aamerički mediji raspisali su se o prvim bračnim problemčićima slavnog para. Navodno Angelina Jolie zamera suprugu što se malo previše opustio na zabavama.

Pogledaj i ovo Brad Pitt - 3 no i dalje je zgodan! Mnogima se neće svidjeti ono što Brad Pitt ima na nogama, neki ovaj komad obuće obožavaju, drugi ih ne mogu smisliti!

Angelina Jolie objavila i video sa snimanja filma 'Unbroken'

Brad Pitt tulumario je na nedavnom  filmskom festivalu Sundance u Utahu gdje se opijao s kolegom Jamesom Francom, a dečki su i zaigrali nekoliko partija pokera pa je slavni glumac u tren oka izgubio 25 tisuća dolara.

Angelini sve to ne odgovara. Bila je zaokupljena promocijom novog filma 'Unbroken', kao i humanitarnim putovanjem u Irak i Siriju. Očekivala je da će djeca Bradu biti prioritet, no on je odlučio malo otpustiti kočnice.

Jolie navodno nije ostala ravnodušna ni prema škakljivim napisima u tračerskim magazinima te je uleza dva dana 'odmora od obiteljskih problema' u svom omiljenom apartmanu u jednom hotelu u Los Angelesu.

Osim toga, Bradu je navodno i poručila da odredi svoje prioritete - on prije svega roditelj i mora biti uzor svojoj djeci.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene