Internetom kruži snimka

Snimljen dramatičan trenutak uslijed koncerta nakon kojeg je Manson završio u bolnici

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Manson je neko vrijeme bio priklješten ispod dijela scenografije na koncertu u New Yorku. Ubrzo su ga oslobodili i prevezli u bolnicu.

Glazbenik Marilyn Manson hospitaliziran je nakon nesreće koja mu se dogodila tijekom koncerta koji je održao u New Yorku. Imao je nastup u Hammerstein Ballroomu u subotu navečer, a usred nastupa na njega se srušio dio scenografije na pozornici. Dva velika rekvizita u obliku pištolja poklopila su glumca nakon što je izveo svoj hit "Sweet Dreams".

Pogledaj i ovo Marilyn Manson i Dita Von Teese (Foto: Getty Images) Šokantna priča Ljepotice koje je zaveo sad otkrivaju nevjerojatne stvari koje im je radio, neki detalji pomalo su jezivi

Manson je ostao priklješten ispod konstrukcije, a nakon što su ga uspjeli izvući, prevezen je hitno u bolnicu, javlja The Guardian. Iako ozbiljnost ozljeda nije poznata u javnosti, zna se da se Manson nalazi u bolnici, no prema izvoru iz bolnice, piše Variety, sve bi s glazbenikom trebalo biti u redu. Snimka nesreće pojavila se odmah na Twitteru.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene