Dugo ga nije nigdje bilo

Bio je najpoželjniji domaći neženja, a nakon burnog ljubavnog života smirio se uz ekonomisticu koju je i odveo pred oltar

Silvio Marić Silvio Marić Stela Novotny/Cropix 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Silvio Marić Silvio Marić Silvio Marić Silvio Marić Silvio Marić i Lana Banely Silvio Marić i Tatjana Mrduljaš Silvio Marić Silvio Marić Silvio Marić Luka Vidović i Silvio Marić - 2 +12 Luka Vidović i Silvio Marić - 1 Galerija

Silvio Marić snimljen je u izlasku u Zagrebu, i to nakon što ga nismo imali prilike dugo vidjeti u javnosti.

Naš umirovljeni nogometaš Silvio Marić nakon dugo izbivanja iz javnosti pojavio se na proslavi rođendana jedne agencije za nekretnine u Zagrebu, gdje je dobro raspoložen pozirao fotografima.

48-godišnji Silvio nekada je osim svojim sportskim talentom pozornost javnosti privlačio osebujnim ljubavnim životom i vezama zbog kojih je nerijetko završio na naslovnicama medija.

Jedna od burnijih veza bila je ona s manekenkom Tatjanom Mrduljaš, s kojom je na kraju 2001. godine završio na sudu nakon što ga je tužila jer je zbog njega zapostavila svoju karijeru modela i tražila je dio imovine. U tužbi je navela da je sa Silvijem bila tri godine, brinula se samo o njegovoj karijeri, pa je od njega potraživala znatnu novčanu naknadu, pola zagrebačkog stana i pola Mercedesa koji je tada posjedovao. Ipak, nagodili su se izvan suda i on joj je navodno isplatio 1,5 milijuna kuna.

Pogledaji ovo Silvio Marić - 3 inMagazin Jedan od omiljenih igrača Dinama prisjetio se dana najveće slave i legendarnog Ćire: ''Usred sastanka baci onu tablu, pa se ošamari, pa mu ostane kreda...''

Nakon Tatjane Silvio je ljubio bivšu sportsku novinarku Lanu Banely s kojom je vezu na početku tajio. Kružile su glasine da su pale i zaruke, ali prekinuli su nakon godinu dana.

Silvio je nakon toga svoju sreću pronašao s ekonomisticom Ivom Panežić, s kojom se vjenčao 2012. godine i konačno izgubio titulu jednog od najpoželjnijih domaćih neženja. Detalje svoga privatnog života ne vole otkrivati, a roditelji su dvoje djece. 2013. dobili su kćer Leu, i to na sam Silvijev 38. rođendan, a 2017. godine dobili su drugu kćer, čije ime nikada nisu javno otkrili.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Dario i Jelena Šimić Dario i Jelena Šimić Dario i Jelena Šimić Dario i Jelena Šimić +16 Dario i Jelena Šimić Celebrity Dario Šimić i njegova samozatajna supruga sredili su se za rijetki zajednički izlazak, ona je ukrala sve poglede!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum - 3 Heidi Klum - 1 Heidi Klum - 2 Heidi Klum - 4 +26 Heidi Klum - 1 Celebrity Ima 50 godina, ali zbog ove snimke u toplesu svi misle da je vršnjakinja mlađahnog supruga!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene