''nisam savršena, ali...''

Selena Gomez sama je usporedila svoje fotografije u bikiniju nekad i sad: ''Više nikad neću ovako izgledati''

Selena Gomez Selena Gomez Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Selena Gomez - 1 Selena Gomez - 2 Selena Gomez 2013. - 6 Selena Gomez 2013. - 5 Selena Gomez 2013. - 4 Selena Gomez 2013. - 3 Selena Gomez 2013. - 2 Selena Gomez 2013. - 1 Selena Gomez 2023. - 4 Selena Gomez 2023. - 1 +22 Selena Gomez 2023. - 3 Galerija

Selena Gomez prisjetila se prošlosti te podijelila svoje dvije fotografije u bikiniju, a onda je otkrila da se pomirila s tim da se njeno tijelo mijenja i da se prihvaća i s nekoliko kilograma više.

Jedna od najomiljenijih pjevačica svih vremena Selena Gomez na svom je Instagramu objavila dvije svoje fotografije - jednu stariju i jednu noviju. 

Uz razliku od deset godina, Selena je podijelila fotografiju u bikiniju iz 2013. i drugu iz 2023. godine.

''Danas sam shvatila da više nikada neću ovako izgledati…', napisala je uz svoju sliku u zebrastom bikiniju iz 2013., kada je imala samo 21 godinu.

Uz drugu fotografiju poručila je nešto vrlo važno: ''Nisam savršena, ali sam ponosna što sam to što jesam... Ponekad zaboravim da je u redu biti ja.''

Internet je itekako opazio njezinu promjenu, a već dulje vrijeme Selena trpi komentare zbog kilograma koje je nakupila. Loše zdravstveno stanje bilo je samo jedan od faktora zašto se to dogodilo, a pjevačica se tada i povukla iz javnosti.

Podsjetimo, u 25. godini dijagnosticiran joj je lupus, a onda je prošla transplantaciju bubrega i kemoterapiju. Stvari su se pogoršale 2018. kad je pala u psihozu i prijavila se u centar za liječenje, gdje joj je dijagnosticiran bipolarni poremećaj.

''Nisam model, nikad neću biti. Hvala na podršci i razumijevanju, a ako ne… odlazi. Jer iskreno, ne vjerujem u posramljivanje ljudi zbog njihovog tijela ili bilo čega'', rekla je ranije Selena nakon što je otkrila da zbog bolesti zadržava veliku količinu vode.

Iste godine, pjevačica je prekinula vezu s Justinom Bieberom koji se brzo nakon toga oženio modelom Hailey Bieber, a zbog čega se Selena potpuno zatvorila u sebe.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Čop na izboru za Miss Universe 2008. godine Ana Čop na izboru za Miss Universe 2008. godine Ana Čop na izboru za Miss Universe 2008. godine Ana Čop +17 Duje i Ana Čop Celebrity Atraktivna supruga Duje Čopa nekoć je krasila liste najseksi Hrvatica, sudjelovala je u izborima ljepote, a pamtimo je i iz glazbenih spotova!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Mateja Vukmirović Mateja Vukmirović Mateja Vukmirović Mateja Vukmirović +16 Mateja Vukmirović Celebrity Plijenila je pozornost kao atraktivna suradnica Milana Bandića, a sada se opet našla u fokusu zbog luksuza u kojem uživa!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene