zarada je bila ogromna, ali...

Evo kako 24 godine kasnije izgleda Stifler iz Američke pite, a tu je i zanimljiva priča o plaćama glumaca tog hit-filma!

Seann William Scott - 5 Seann William Scott - 5 Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Seann William Scott - 4 Seann William Scott - 3 Seann William Scott - 2 Seann William Scott - 1 Seann William Scott (Foto: Profimedia) Seann William Scott (Foto: IMDB) Seann William Scott (Foto: IMDB) Seann William Scott (Foto: IMDB) Američka pita (Foto: Screenshot) Američka pita (Foto: Screenshot) +8 Američka pita (Foto: Screenshot) Galerija

Seann William Scott komentirao je snimanje "Američke pite", koja mu je obilježila filmsku karijeru, ali i cijeli život.

Američki glumac Seann William Scott najveću je slavu stekao u kultnoj komediji "Američka pita", u kojoj je utjelovio pomalo razuzdanog Stiflera, a on se nakon 24 godine osvrnuo na upravo na vremena kada je to snimao.

"Neki dan razgovarao sam s prijateljem i rekao mu da danas ne bi bilo moguće snimiti 'Američku pitu'. Da danas učinite neke od stvari koje su prikazane i izrečene u tom filmu, uhitili bi vas i vjerojatno biste završili u zatvoru na duže vrijeme", izjavio je za Seann za Jake’s Takes.

"Američka pita" od svog prvog prikazivanja 1999. godine pa do danas stekla je naziv kultnog filma i jedna je od najuspješnijih komedija u povijesti sa zaradom na kinoblagajnama od 235 milijuna dolara. To ne bi bilo tako čudno da na njezino snimanje nije potrošeno tek 11 milijuna dolara, a nedavno je otkriveno i koliko su glumci bili plaćeni za svoje uloge. Tako je Seann otkrio kako je nakon snimanja prvog nastavka zaradio samo osam tisuća dolara.

"Ne znam što se dogodilo jer sam završio radeći u zoološkom vrtu u Los Angelesu, gdje sam prodavao uštipke. Možda je bilo i manje od osam tisuća. Bilo je to prije nego što je film bio u kinima. Snimio sam svoj dio, radio sam tjedan dana, a onda smo svi čekali premijeru. Kupio sam si Thunderbird, možda sam sve potrošio na njega, svih osam ili sedam tisuća, pa sam morao raditi nešto drugo čekajući film", izjavio je tada glumac i dodao kako smatra da zarada od osam tisuća dolara tada nije bila mala te da smatra kako nije prevaren.

Seann je glumio u drugom i trećem nastavku filma te je na kraju zaradio 15 milijuna dolara. Nakon toga snimio je nekoliko serija i akcijskih filmova, a iako rijetko govori o svojem privatnom životu i vezama, poznato je da je od 2005. do 2008. bio u ozbiljnoj vezi s Viktorijinom anđelicom Deannom Miller, a nakon nje se zaručio s modelom Lindsay Frimodt. Ipak, sreća nije potrajala i na početku 2013. godine objavili su da su raskinuli zaruke. Iako se dugo činilo da Sean nikada neće uploviti u bračnu luku, stvari su se promijenile. Naime, 2019. godine oženio se u tajnosti za dizajnericu interijera Oliviju Korenberg, s kojom je i danas.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Jamora - 5 Sofia Jamora - 4 Sofia Jamora - 2 Sofia Jamora - 1 +21 Sofia Jamora - 3 Celebrity Prati je 2,8 milijuna ljudi, a sad su je razotkrile paparazzo fotke: Pratiteljima servira uređene fotografije koje su puno drugačije od stvarnosti!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Lugomer - 2 Lucija Lugomer - 4 Lucija Lugomer - 2 Lucija Lugomer +25 Lucija Lugomer i Danijel Grlić Celebrity Naša najuspješnija plus size manekenka u tigrastom bikiniju pokazala trudnički trbuh: ''Beba i ja rastemo. Stvaramo nove uspomene i strije...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene