Samo?

Stifler iz "Američke pite" otkrio koliko je zaradio snimajući kultni film: "Morao sam raditi još nešto drugo"

Seann William Scott (Foto: IMDB) Seann William Scott (Foto: IMDB) IMDB 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Seann William Scott (Foto: IMDB) Seann William Scott (Foto: IMDB) Seann William Scott (Foto: IMDB) Seann William Scott (Foto: IMDB) Seann William Scott (Foto: IMDB) Seann William Scott (Foto: Profimedia) Seann William Scott (Foto: Profimedia) Seann William Scott (Foto: Profimedia) Američka pita (Foto: Screenshot) Američka pita (Foto: Screenshot) +11 Američka pita (Foto: Screenshot) Galerija

Seann William Scott proslavio se ulogom Stevea Stiflera u "Američkoj piti", a sada je otkrio koliko je zaradio snimajući prvi nastavak kultnog filma.

Komedija "Američka pita" iz 1999. godine od svog je prvog prikazivanja pa do danas stekla naziv kultnog filma i jedna je od najuspješnijih u povijesti sa zaradom na kino blagajnama od 235 milijuna dolara.

Pogledaj i ovo Seann William Scott - 5 zarada je bila ogromna, ali... Evo kako 24 godine kasnije izgleda Stifler iz Američke pite, a tu je i zanimljiva priča o plaćama glumaca tog hit-filma!

To ne bi bilo tako čudno da na njezino snimanje nije potrošeno tek 11 milijuna dolara, a sada je otkriveno i koliko su glumci bili plaćeni za svoje uloge. Jedan od njih, Seann William Scott koji je utjelovio Stevea Stiflera otkrio je kako je nakon snimanja prvog nastavka filma zaradio samo osam tisuća dolara.

"Ne znam što se dogodilo s dvije tisuće jer sam završio radeći u ZOO vrtu u Los Angelesu gdje sam prodavao uštipke. Možda je bilo i manje od osam tisuća. Bilo je to prije nego što je film bio u kinima. Snimio sam svoj dio, radio sam tjedan dana, a onda smo svi čekali premijeru. Kupio sam si Thunderbird, možda sam sve potrošio na njega, svih osam ili sedam tisuća, pa sam morao raditi nešto drugo čekajući film", izjavio je glumac i dodao kako smatra da zarada od osam tisuća dolara tada nije bila mala te da smatra kako nije prevaren.

Seann je glumio u drugom i trećem nastavku filma te je na kraju zaradio 15 milijuna dolara. Nakon toga snimio je nekoliko serija i akcijskih filmova, a iako rijetko govori o svojem privatnom životu i vezama, poznato je da je od 2005. do 2008. bio u ozbiljnoj vezi s Viktorijinom anđelicom Deannom Miller, a nakon nje se zaručio s modelom Lindsay Frimodt.

Ipak, sreća nije potrajala, Lindsay i Seann su na početku 2013. godine objavili da su raskinuli zaruke. Iako se dugo činilo da Sean nikada neće uploviti u bračnu luku, stvari su se promijenile. Naime, 2019. godine oženio se u tajnosti za dizajnericu interijera Oliviju Korenberg.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Afrika Sandra Afrika - 5 Sandra Afrika - 3 Sandra Afrika - 4 +19 Sandra Afrika - 6 Celebrity Atraktivna turbofolk-zvijezda usred emisije pokazala rezultat operacije grudi: ''Malo sam ih povećala i osvježila se''

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Zac Efron - 1 Zac Efron - 3 Zac Efron - 2 Zac Efron +17 Zac Efron Nekad i sad Ogromna transformacija jednog od najzgodnijih glumaca, a čini se da se i oko jedne stvari ipak predomislio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene