Zanimljiv život

Prošlo je 17 godina od ove fotografije lijepih domaćih dama, a evo što je danas drugačije i što se od tad promijenilo kod Marije Husar Rimac!

Marija Husar Marija Husar Pixsell 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Husar - 1 Marija Husar - 2 Marija Husar - 1 Marija Husar - 2 Marija Husar - 3 Marija Husar Rimac i Ivana Husar Mlinac - 1 Marija Husar Rimac Marija Husar otvorila atelje (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) Marija Husar otvorila atelje (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) Marija Husar otvorila atelje (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) +10 Marija Husar otvorila atelje (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) Galerija

Pojavila se fotografija iz 2006. godine kada je Marija Husar-Rimac žarila i palila domaćom scenom.

Pjevačica Marija Husar-Rimac proslavila se sa sestrom Ivanom u grupi Divas koja je nekad bila jako popularna. 

Pogledaj i ovo Progledaj srcem - 2 Povijesni trenutak Na Maksimiru održan dosad najveći koncert duhovne glazbe: 50 tisuća ljudi pjesmom slavilo Boga, a bila su tu i brojna poznata lica!

Marija je često gostovala na eventima, a baš na jednom takvom snimljena je 2006. godine u društvu kolegice i današnje kuharice Sanje Doležal, te glazbenika Nenada Šarića.

Tada je imala tamnosmeđu kosu, nosila je svjetla sjenila na očima, te je pozirala u elegantnoj crnoj haljini na koju je kombinirala crnu torbicu i srebrne viseće naušnice. 

Na fotografijama je pozirala nasmiješena od uha do uha, a možemo reći kako svoj osmijeh s lica ne skida ni dandanas.

Marija danas ima kratku plavu kosu, te se puno više šminka u odnosu na prije. Nosi crnu olovku na očima, umjetne trepavice i jarke nijanse ruževa na usnama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Husar (@marijahusar_rimac)

Tijekom godina doživjela je i preobraćenje o kojem je pričala jednom prilikom za naš In Magazin, te je otkrila da joj se na najvećem vrhuncu karijere u grupi Divas dogodio jedan moment. 

"Na najvećem zapravo vrhuncu svoje karijere u grupi Divas dogodio mi se jedan moment gdje sam bila poprilično neću reći nezadovoljna, ali sve to mi je izgledalo dosta isprazno, tražila sam nešto više, duša je toliko čeznula da se na seminaru kod Zlatka Sudca dogodio taj jedan moment u 27. mojoj godini", prisjetila se Marija.

U braku je sa suprugom Vjekoslavom kojeg je upoznala na duhovnoj obnovi kod pokojnog fra Linića. 

"Obzirom da smo često dolazili na seminare, kad god je bila prilika, pater nas je uvijek zvao na druženja u zbornicu kod sebe kad je završio program. Uvijek se dobro jelo, pilo, družili smo se. Pater je jako navijao da nas dvoje probijemo tu barijeru koju smo imali da budemo zajedno. S vremenom kako smo se upoznali, krenuli smo u vezu, nakon šest mjeseci smo se zaručili i nakon godinu dana ušli u brak", otkrila je Marija.

Bračni par ima dvojicu sinova Ivana i Niku, te su presretni roditelji. 

Niku je Marija dobila u 46. godini te ga je rodila prirodnim putem, a svoju trudnoću tada je nazvala darom od Boga.

"Niko nam se dogodio nakon 11 godina braka tako da imala sam 45 godina onda, taman sam ih navršila. Mislila sam da je to to, da Ivan ostaje jedinac i s tim sam zadovoljna bila i dragom Bogu zahvalila na tome. I onda kada čovjek kada u tom momentu sve prihvati i otpusti, saznala sam da sam u drugom stanju", otkrila je Marija.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 +25 Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Celebrity Kolinda je u jednoj od omiljenih aktivnosti opet uživala bez supruga Jakova, a poglede plijeni čak i u sportskom izdanju!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Korana Gvozdić s mamom Korana Gvozdić - 6 Korana Gvozdić - 3 Korana Gvozdić - 1 +18 Korana Gvozdić i Ivan Šarić Celebrity Korana Gvozdić pokazala mamu, od koje je naslijedila mladolik izgled: "Ja ne vjerujem da ta žena ima 70 godina!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene