divna!

Dekolte do pupka i veliki prorez: Pogledajte haljinu Nine Badrić u kojoj obara s nogu!

Nina Badrić Nina Badrić Miranda Cikotic/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić na Runjićevim večerima 2007. - 2 Nina Badrić na Runjićevim večerima 2007. - 1 Nina Badrić - 2 Nina i Mila Badrić - 3 Nina i Mila Badrić - 4 Nina i Mila Badrić - 1 Nina i Mila Badrić - 2 Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 1 +19 Nina Badrić - 4 Galerija

Nina Badrić pjevala je na Runjićevim večerima 2007. godine, a haljina koju je odabrala za tu prigodu ukrala je sve poglede.

Nina Badrić svojim je nastupom uveličala 3. Runjićeve večeri 2007. godine, na kojima je zapjevala s Tedijem Spalatom, a pojavila se u jednom od najseksepilnijih izdanja u kojima smo je imali priliku vidjeti.

Tome svjedoče Ninine fotografije s tog događanja, a na kojima nosi crnu haljinu s dekolteom do pupka i velikim prorezom s prednje strane.

Bila je to važna prigoda na kojoj su pojavile brojne naše zvijezde poput pokojnog Olivera Dragojevića, Tončija i Vjekoslave Huljić, Ivane Husar, Luke Bulića i mnogih drugih, a kako im je bilo, provjerite u našoj galeriji.

Nina se ovih dana vratila u Zagreb s godišnjeg odmora koji je provela na Hvaru, a u pričama na Instagramu pokazala je nekoliko detalja iz svog doma i kako ga je uredila.

Da ima istančan ukus, Nina je pokazala već nekoliko puta, a pohvalila se i kako izgleda njezina oaza mira u Jelsi na Hvaru u kojoj je provela gotovo cijelo svoje ljeto.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko Mateša i Blanka Kačer Zlatko Mateša i Blanka Kačer Zlatko Mateša i Blanka Kačer Zlatko Mateša i Blanka Kačer +16 Zlatko Mateša i Blanka Kačer Celebrity Nova partnerica Zlatka Mateše ne krije koliko je zaljubljena: "Pravi muškarci ne srame se pokazati nježnost prema ženi"

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Buzov Iva Buzov Iva Buzov Iva Buzov +24 Vedran Ćorluka i Iva Buzov Nekad i sad Evo kako danas izgleda Hrvatica koja je zbog veze s našim nogometašem nekad punila medijske stupce!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene