''hvala kumovi''

Lara iz ''Kumova'' oduševila objavom fotografija sa seta serije: ''Moja prva klapa 2021. i zadnja Zokijeva 2023.!''

Nika Barišić na Instagramu - 2 Nika Barišić na Instagramu - 2 Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Barišić na Instagramu - 1 Nika Barišić na Instagramu - 2 Domagoj Ivanković i Nika Barišić Domagoj Ivanković i Nika Barišić Nika Barišić i Ana Uršula Najev Nika Barišić, Momčilo Otašević Nika Barišić Nika Barišić Nika Barišić Nika Barišić - 4 +10 Nika Barišić - 5 Galerija

Nika Barišić podijelila je fotografije sa seta na kojima je pozirala s kolegama, evo koliko su se promijenili od 2021. godine.

Naša glumica i zvijezda Kumova Nika Barišić podijelila je fotografije sa seta na kojima je pozirala s kolegama iz serije.

Prva fotografija zabilježena je u 2021. godini, a druga sada. U istoj pozi fotografirani su na tri stolca u pauzi od snimanja, a Nika je u opisu dodala:

''Moja prva klapa 2021. i zadnja Zokijeva 2023., hvala Kumovi na 423 epizode'', napisala je Nika.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Barišić (@_nikabarisic)

Nika je već i prije podijelila nekad i sad fotografije sa seta najgledanije domaće serije, a koliko se promijenila odmah je uočljivo jer je prije dvije godine imala platinasto plavu kosu, a sad ima smeđu.

Podsjetimo, Niku u Kumovima gledamo kao Laru, a svojim upečatljivim likom osvojila je srca domaće javnosti i gledatelja.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić - 4 Ivana Mišerić - 1 Ivana Mišerić - 2 Ivana Mišerić - 3 +28 Ivana Mišerić - 5 Celebrity Naša predivna voditeljica zbunila je pratitelje novom frizurom, pratitelji negoduju: ''Što je ovo? Vratite nam Ivanu!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tamburaški sastav Vranac - 4 Tamburaški sastav Vranac - 3 Tamburaški sastav Vranac - 2 Tamburaški sastav Vranac - 1 +25 Maja Šuput Celebrity Tamburaši iz Vinkovaca otkrili kako su spasili Maju Šuput: ''Pokvario joj se auto, nismo imali mjesta u kombiju, ali...

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene