Kao druga žena!

Našu pjevačku divu više nije lako prepoznati, a nakon teškog razdoblja u javnosti se rijetko pojavljuje

Meri Cetinić Meri Cetinić Vanesa Pandzic/Cropix 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Meri Cetinić Meri Cetinić Meri Cetinić Meri Cetinić Meri Cetinić Meri Cetinić Meri Cetinić Jasna Zlokić i Meri Cetinić Jasna Zlokić i Meri Cetinić Jasna Zlokić i Meri Cetinić +22 Meri Cetinić Galerija

Meri Cetinić nastupila je na koncertu "Domu mom" u Areni Zagreb i probudila posebne emocije kod 20 tisuća ljudi.

Naša legendarna pjevačica Meri Cetinić bila je jedna od brojnih izvođačica koja je nastupila na domoljubnom koncertu "Domu mom" u Areni Zagreb i ganula 20 tisuća ljudi svojim pjesmama.

70-godišnja Meri posebno je probudila emocije kod publike pjesmom "Zemlja dide mog" koju je cijela Arena pjevala s njom u jedan glas.

Meri se u javnosti rijetko kada pojavljuje i na najnovijim fotografijama nije ju baš lako prepoznati. Iza nje su teški dani, koji su na njoj svakako ostavili traga. U svibnju prošle godine preminuo je njezin brat Ante Cetinić, a prije tri godine doživjela je i najveću noćnu moru svakog roditelja, kada je njezina kći jedinica Ivana preminula nakon borbe s teškom bolesti u dobi od samo 44 godine.

Pjevačica je kćer odgojila kao samohrana majka, a Ivana je krenula njezinim stopama i diplomirala je na Muzičkoj akademiji u Zagrebu te su 2014. godine zajedno izdale album "Dozvoli mi".

A iako se zadnjih godina dosta promijenila, Meri je nastupom na koncertu "Domu mom" još jednom potvrdila da su njezin glas i emocije koje budi dok pjeva ostali isti kao uvijek.

1/47 >> Pogledaji ovu galeriju Koncert Domu mom u Areni Zagreb - 53 Koncert Domu mom u Areni Zagreb - 52 Koncert Domu mom u Areni Zagreb - 51 Koncert Domu mom u Areni Zagreb - 50 +42 Koncert Domu mom u Areni Zagreb - 49 Celebrity Pogledajte atmosferu s domoljubnog koncerta "Domu mom" u Areni Zagreb, počeo je molitvom, a zapjevalo je čak 25 izvođača!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Björn Andrésen - 3 Björn Andrésen - 2 Björn Andrésen - 1 Björn Andrésen - 4 +8 Björn Andrésen - 1 Nekad i sad Titula najljepšeg dječaka na svijetu donijela mu je prokletstvo, ni danas se nije oporavio od mučnih situacija u kojima je morao biti, a evo kako sada izgleda!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene