dobili petero djece

Došao je igrati za Dinamo, pa je postao hrvatski zet, no s lijepom Zagrepčankom proživio je teške obiteljske trenutke!

Vjenčanje Ettoa i Anje Pavelić Vjenčanje Ettoa i Anje Pavelić Matija Habljak/Pixsell 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Ettoa i Anje Pavelić Vjenčanje Ettoa i Anje Pavelić Vjenčanje Ettoa i Anje Pavelić Etto sa suprugom i djetetom Etto sa sinom Etto sa sinom Etto sa sinom Etto Etto Etto +5 Etto Galerija

Bivši dinamovac Etto oženio je Zagrepčanku Anju Pavelić, s kojom danas ima petero djece, a jednom prilikom je progovorio o ozbiljnim zdravstvenim problemima njihova najstarijeg sina.

Nogometaš Oélilton Araújo dos Santos, koji je hrvatskim navijačima poznatiji kao Etto, 2005. godine došao je u Zagreb i popisao za Dinamo gdje je odigrao čak šest sezona i zabio osam golova u 107 nastupa.

Bio je član slave generacije u kojoj su igrali Luka Modrić, Mario Mandžukić i Vedran Ćorluka, a u Hrvatskoj je pronašao i ljubav svojeg života.

Etto je prije 14 godina oženio Zagrepčanku Anju Pavelić, a povodom njihove godišnjice braka ponovno su osvanule fotografije s vjenčanja.

Godinu dana nakon što su se vjenčali kod matičara, Etto i Anja izmijenili su zavjete i u crkvi, a svadbeno slavlje tada su organizirali u restoranu Domagoj kraj stadiona Dinama.

Lijepa Anja blistala je u raskošnoj vjenčanici s dekolteom, a nogometaš je nosio bijelo odijelo.

Tada su već bili postali roditelji dječaka Joaquina, a par danas ima petero djece.

U međuvremenu su proživjeli i pravu obiteljsku dramu, a Etto je o tome progovorio prije sedam godina za Večernji list.

Naime, njihov prvorođeni Joaquin zbog hipoplazije vidi samo na jedno oko, a nogometaš je tada spominjao operativan zahvat u Kanadi koji bi dječaku mogao povratiti vid.

"'Joaquim je nevjerojatno bistar dečko, bio je na testiranjima inteligencije i nadprosječno je inteligentan. Ta operacija u Kanadi prilično je riskantna i skupa, stoji oko 60.000 eura. Navodno bi mogao progledati presađivanjem Gabrielovih matičnih stanica. I nije važna cijena, dao bih sve da progleda i na drugo oko, ali pomalo se plašim rizika, da se nešto drugo ne pogorša. Vidjet ćemo što ćemo učiniti, supruga i ja uskoro moramo odlučiti hoće li Joaquim ići na operaciju", ispričao je tada nogometaš.

Inače, Etto je u veljači ove godine iznenadio hrvatsku javnost kada je objavio da se vraća nogometu u 42. godini i da je potpisao za klub iz 3. međimurske lige NK Jadran Štefanec.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 1 Jelena Rozga - 4 Jelena Rozga - 6 +26 Jelena Rozga - 7 Celebrity Jelena Rozga u kratkoj haljinici istaknula svoje glavne adute, obožavateljima je pripremila pravi raj za oči!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Judith Barsi - 2 Judith Barsi - 3 +0 Judith Barsi - 1 Zanimljivosti Život velike dječje zvijezde mučno je prekinut, a na priču o ovom tragičnom događaju nemoguće je ne zaplakati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene