Nije dobro

Sjećate se ovog djedice iz božićnog filmskog klasika? Upućen je očajan apel za pomoć koja mu treba: "Samo da se oporavi"

Ken Hudson Campbell Ken Hudson Campbell Screenshot/Youtube 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ken Hudson Campbell - 6 Ken Hudson Campbell - 2 Ken Hudson Campbell - 3 Ken Hudson Campbell - 4 Ken Hudson Campbell - 5 Ken Hudson Campbell - 1 +0 Ken Hudson Campbell Galerija

Ken Hudson Campbell skuplja novac za tešku operaciju i liječenje tumora koji mu je nedavno dijagnosticiran.

Američki glumac Ken Hudson Campbell kojeg znamo i kao Djeda Božićnjaka iz filma "Sam u kući" ovih je dana uputio apel putem stranice GoFundMe kako bi prikupio novac za svoje medicinske račune, nakon što mu je dijagnosticiran rak.

61-godišnji Ken, koji je glumio u hit-božićnom filmu s Macaulayem Culkinom, nedavno je pokrenuo akciju prikupljanja sredstava kako bi si prikupio novac za pozamašne račune za nadolazeću operaciju. U vrijeme objave prikupljeno je 65.086 dolara, a njegov cilja je 100.000 dolara.

Ken se priprema za podvrgavanje 10-satnoj operaciji uklanjanja kancerogenog tumora, tijekom koje će mu biti uklonjen veliki dio čeljusne kosti, a nakon koje će se morati podvrgnuti operaciji rekonstrukcije čeljusti i više krugova zračenja i kemoterapije.

Vijest da mu je dijagnosticiran rak u listopadu ove godine objavio je nakon što se pojavio u ustima i počeo mu zahvaćati zube. A od njegove dijagnoze, on i njegova obitelj suočavaju se s golemim troškovima liječenja, zbog čega su se odlučilit okrenuti GoFundMe stranici, prenose strani mediji.

"Tražimo vašu pomoć kako bi Kenny mogao iskoristiti vrijeme koje je pred njim da se oporavi i provede više vremena s obitelji i prijateljima. Svaka molitva, pozitivna misao, dolar ili gesta podrške znači puno za našu obitelj", poručili su članovi njegove obitelji u poruci koju su objavili.

"Moraš pomoći Djedu Božićnjaku za Božić! Moja žena i djeca svake godine u ovo vrijeme imaju maraton gledanja "Sam u kući". Hvala što si nam pomogao da preživimo praznike... Sad je naš red da vam pomognemo. Držite se!", "Ken je prijatelj i kolega. Uz našu pomoć može ovo pobijediti. Najljepše želje Kennyju od mene i moje obitelji", "Kenny! Jako mi je žao čuti da prolaziš kroz ovo. Nedostaju mi ​​naši razgovori u starom predvorju. Volim te, čovječe. Drži se!","Evo zaostala stanarina od dvije tisuće dolara iz 1993. kada smo se Aliza i ja doselili ovamo i ti si nas smjestio, "Ti si najveći", komentari su podrške koje je dobio od obožavatelja i donatora koji su mu odlučili pomoći.

  1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Maria Marković - 7 Ana Maria Marković - 3 Tomas Ribeiro - 6 Tomas Ribeiro - 5 +26 Tomas Ribeiro - 4 Celebrity Evo tko je ukrao srce najljepšoj hrvatskoj nogometašici, brzo će vam biti jasno zašto ih nazivaju parom iz snova!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput Maja Šuput +29 Maja Šuput Celebrity Nikad ne biste pogodili cifru koju je Šuput izdvojila za ovu haljinu, ovo je samo dokaz da cijena nije bitna ako se nešto dobro nosi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene