vratila se na scenu

Domaća pjevačica 80-ih je bila seks-simbol, a povukla se na vrhuncu slave jer nije htjela biti zvijezda!

Marina Perazić Marina Perazić Cropix 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Perazić Marina Perazić Marina Perazić - 12 Marina Perazić - 11 Marina Perazić - 10 Marina Perazić - 6 Marina Perazić - 5 Marina Perazić - 7 Marina Perazić - 9 Marina Perazić - 8 +8 Marina Perazić Galerija

Marina Perazić održala je koncert u Beogradu, a mi smo se prisjetili kako je izgledala u vrijeme dok je pjevala u grupi Denis & Denis.

Iako je od vremena kada je pjevala u grupi Denis & Denis prošlo više od 40 godina, Marina Perazić i dalje nastupa, a ovaj tjedan održala je koncert u Beogradu u sklopu Kontakt konferencije.

Pogledaj i ovo Marina Perazić (FOTO: Srdjan Ilic/PIXSELL) Poznati akteri u videu Procurila snimka kako je Marina Perazić tulumarila osamdesetih! Zabavu je prekinula policija

Danas 64-godišnja Marina još je prepoznatljiva po svojoj platinasto plavoj kosi, a rado izvodi i hitove iz doba dok je sa svojom bivšom grupom palila i žarila scenom, poput "Soba 23", "Program tvog kompjutera" i "Ja sam lažljiva".

Marina je nekoć slovila i kao jedan od najvećih seks-simbola na ovim prostorima, a na samom vrhuncu slave odlučila se povući sa scene i odseliti u New York.

"Jako me to odbijalo. Težila sam da Davoru pomognem da bude slavan. Preko noći smo postali zvijezde posve neočekivano. To je bilo - pazi što želiš, dogodit će ti se. Nismo znali koje su to posljedice kad te stalno prepoznaju", izjavila je za IN magazin Marina, koja nikada nije željela biti zvijezda i slava ju je gušila.

Davor Tolja, kojeg spominje, druga je polovica dua Denis & Denis, koji također još uživa izvodeći njihove stare hitove koji su ih proslavili.

"Zna biti jako emotivno, nekad su bili upaljači, sad su mobiteli. Ima i suza, jako su emotivni. Fenomenalno je to što su u publici jako mladi ljudi koji su to čuli od mame i tate. I kad uspiju doći do nas, slikamo se pa kažu da je to za mame i tate. Ja kažem da je to stvar kućnog odgoja, sva publika je kroz kuću nekako došla do nas", otkrili su Marina i Davor.

Davor i Marina ostali su najbolji prijatelji svih ovih godina i jedno su drugom oslonac. Iako su mediji pisali kako su se često znali svađati i miriti, Marina pamti samo jednu njihovu veliku svađu.

"Mi smo se posvađali samo jednom 1987. i nismo se čuli. Pomirili smo se 2012. i odonda smo super, baš super. Kad god nešto treba, zovem Davora", otkrila je.

Kako Marina Perazić izgleda danas i koliko se promijenila od početka karijere, pogledajte u našoj galeriji.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Matija i Lu Dedić Matija i Lu Dedić Marina Scotti Marina Scotti +12 Matija Dedić i Marina Scotti Celebrity Unuka Arsena Dedića izrasla je u pravu ljepoticu, a u rijetkom izlasku pažnju je krala i supruga Matije Dedića, evo kako izgledaju te dvije dame!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 6 Danijela Martinović i Josip Plavić - 1 +25 Danijela Martinović i Josip Plavić - 2 Celebrity Danijela Martinović o željama i planovima s novim dečkom: "Život je tako čudesan, bit će mi drago ako se to dogodi"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene