podsjeća li vas na nekoga?

Legendarni i zgodni Vatreni drastično se promijenio od slavnih dana, a zbog imidža koji danas njeguje nigdje ne prolazi neopaženo!

Aljoša Asanović Aljoša Asanović Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Zvonimir Boban i Aljoša Asanović Nina Badrić, Zvonimir Boban, Aljoša Asanović Aljoša Asanović Aljoša Asanović Aljoša Asanović Aljoša Asanović Aljoša Asanović Aljoša Asanović Aljoša Asanović Aljoša Asanović +10 Aljoša Asanović Galerija

Aljoša Asanović danas njeguje gustu bradu i potpuno je sijed, a mi smo se prisjetili kako je izgledao dok je igrao za hrvatsku reprezentaciju.

Bivši Vatreni Aljoša Asanović (57) nije propustio promociju knjige "Sudnji dan" Petera Ceferina, oca predsjednika Uefe Aleksandera Ceferina, koja je u Zagrebu okupila brojne poznate Hrvate.

Iako ga često imamo priliku vidjeti u javnosti jer je nogometni trener, Aljoša zadnjih godina ne prestaje izazivati čuđenje svojom pojavom zbog imidža koji njeguje.

I dok ga iz slavnih dana s hrvatskom reprezentacijom pamtimo uredno obrijanog i s tamnom kosom, danas njeguje gustu bradu i potpuno je sijed te neodoljivo podsjeća na Djeda Božićnjaka.

Kako se Aljoša mijenjao tijekom godina, pogledajte u našoj galeriji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aljoša Asanović (@aljosaasanovic_official)

Aljoša danas najradije provodi vrijeme sa svojom unučicom Zorkom, koju je rodila njegova kći Anamarija. Osim kćeri, ima i sina Antonija koji je nogometaš te je očeva slika i prilika iz mlađih dana.

Asanović je djecu dobio s Katarinom Marasović. Njih dvoje vjenčali su se 1998. godine, a 2017. počelo se pisat o kraju njihova braka, kada je Katarina na društvenim mrežama vratila svoje djevojačko prezime. Ubrzo nakon toga doznalo se da se on iselio iz njihova zajedničkog doma na Marjanu i da su razlog razvoda razlog nepomirljive razlike.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Slavko Sobin - 3 Slavko Sobin - 2 Tihana Lazović Trifunović i Slavko Sobin - 2 Tihana Lazović Trifunović i Slavko Sobin - 3 +23 Tihana Lazović Trifunović i Slavko Sobin - 1 Celebrity Jedan od naših najzgodnijih glumaca kratko otputovao iz Hrvatske: ''Točno 20 godina da bi se ostvario jedan od najvećih snova!''

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević sa sestrom Momčilo Otašević sa sestrom Momčilo Otašević sa sestrom Momčilo Otašević sa sestrom i roditeljima +24 Momčilo Otašević sa sestrom Celebrity Momčilo Otašević pokazao ženu na koju je posebno slab, evo tko je ljepotica koju ne skriva od javnosti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene