Oduvijek prekrasna

Od 2009. do danas na našoj voditeljici samo se jedna stvar promijenila, već je godinama među omiljenim licima Nove TV!

Mia Kovačić - 3 Mia Kovačić - 3 Damir Krajac / CROPIX 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Kovačić - 4 Mia Kovačić - 2 Mia Kovačić - 1 Mia Kovačić - 7 Mia Kovačić - 6 Mia Kovačić - 5 Mia Kovačić - 2 Mia Kovačić - 4 Mia Kovačić - 5 Mia Kovačić - 6 +19 Mia Kovačić - 7 Galerija

Mia Kovačić već je godinama poznata hrvatska voditeljica, a evo kako je izgledala davne 2009. godine na pripremama za reality show ''Farma''.

Voditeljica In Magazina Mia Kovačić već je godinama jedno od glavnih lica na malim ekranima, a televizijsku karijeru započela je još za vrijeme studija na Arhitektonskom fakultetu, koji je uspješno i završila, no odabrala je voditeljski posao.

Pogledaji ovo In Magazin Nekad i sad Možete li vjerovati da je od ovih prizora prošlo već 15 godina? "U početku ne možeš ni sanjat da će to toliko dugo trajati!"

No, osim In Magazina, Mia je kroz godine vodila i druge showove Nove TV poput ''Plesa sa zvijezdama'', ali i ''Farme'' prije više od 15 godina.

U našoj fotogaleriji možete vidjeti i kako je izgledalo snimanje 2009. godine kad je Mia ''Farmu'' vodila s Nikolinom Pišek i Draženom Kocijanom Kockom.

Zanimljivo je da tijekom svih ovih godina uspješno čuva svoju privatnost podalje od javnosti, a voljela bi da tako i ostane.

"Ja toliko taj privatni život držim za sebe jer je meni nekako najbitnije da sam ja dobro, da sam sretna i zadovoljna i to se onda vidi i na ekranu. Nikad nisam bila od otkrivanja detalja. Ne vidim poantu za to u našim medijima – svašta je u tom prostoru, ne mislim da i moji detalji trebaju biti", kazala nam je jednom prilikom.

Gledajući njezine fotografije iz mladosti, Mia se nije previše promijenila te i dalje iznenađuje mladolikim izgledom.

Jedina stvar koja je na njoj drugačija je kosa, u mlađim danima nosila je dugu kosu dok je danas vjerna bob frizuri. 

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Željko Pervan Damir Folnegović, Željko Pervan, Ahmed El Rahim, Mladen Horvat, Zlatan Zurić Zuhra Željko Pervan Željko Pervan +15 Željko Pervan Celebrity Željko Pervan zabrinuo je obožavatelje objavom iz bolnice: "Ako preživim, vidimo se uskoro"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Novi fosili Eurovizija 1987. - 2 Novi fosili Eurovizija 1987. - 1 Sanja Doležal - 1 Sanja Doležal +25 Sanja Doležal Celebrity Naša bivša eurovizijska predstavnica famu oko Dore izbjegla je na najdražem mjestu, a društvo joj je pravio dražesni prijatelj!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene