Sjećate se nje?

Kao Rosa Salvaje 90-ih je prikovala Hrvatsku uz male ekrane, a nakon brojnih estetskih korekcija ova glumica više ne nalikuje na sebe!

Veronica Castro - 2 Veronica Castro - 2 YouTube/Screenshot 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Veronica Castro - 1 Veronica Castro - 2 Veronica Castro - 3 Veronica Castro - 4 Veronica Castro - 5 Veronica Castro - 1 Veronica Castro - 2 Veronica Castro - 3 Veronica Castro - 4 Veronica Castro - 5 +6 Veronica Castro - 6 Galerija

Veronicu Castro gledali smo u sapunicama "Divlja ruža" i "I bogati plaču", a otad se podvrgnula nizu estetskih zahvata kojima se potpuno izobličila.

Meksička glumica, pjevačica i model Veronica Castro smatra se pionirkom sapunica, a hrvatska publika najbolje je pamti kao naivnu, neuku i siromašnu Rosu Garcíju iz "Divlje ruže" ("Rosa Salvaje").

Serija je snimljena je 1987. godine i njome je započeo proboj latinoameričkih sapunica diljem svijeta, a u Hrvatskoj se emitirala početkom 90-ih i bila je veliki hit.

Veronici je to bila uloga života iako je tijekom svoje karijere, koja je započela 1966. godine, ostvarila uloge u brojnim telenovelama i filmovima.

Gledali smo je i u seriji "I bogati plaču", koja je snimana 1979. i 1980. godine, a u Hrvatskoj se emitirala za vrijeme Domovinskog rata.

Glumica danas ima 70 godina i još je uvijek aktivna u glumi, no naslovnice meksičkih medija posljednjih godina puni zbog svojih brojnih estetskih korekcija, kojima se potpuno izobličila.

Operirala je nos, jagodice lica i redovito odlazi na botoks, ali iako je posijedila, i dalje njeguje istu natapiranu frizuru kakvu je nosila i za vrijeme najveće slave.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Verónica Castro (@vrocastroficial)

Što se tiče njezina privatnog života, glumica ima dvojicu sinova, Michela i Cristiana, koji je krenuo njezinim pjevačkim stopama, a dobila ih je s kolegom Manuelom Valdesom, koji je preminuo 2020. godine.

Kako Veronica izgleda danas i koliko su je promijenili estetski zahvati, pogledajte u galeriji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Saul Lisazo - 1 Saul Lisazo - 11 Saul Lisazo- Saul Lisazo - 2 +25 Saul Lisazo - 9 Nekad i sad Markantnu zvijezdu meksičkih sapunica danas je teško prepoznati, puno se promijenio od vremena kada je lomio ženska srca!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Ruffo Victoria Ruffo - 1 Victoria Ruffo - 2 Victoria Ruffo - 3 +10 Victoria Ruffo - 4 Nekad i sad Sjećate se sirote male bogatašice? Ovih dana o njoj su kružile strašne vijesti, a evo kako izgleda danas

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene