Evo kako izgleda danas

Bio je omiljeni član najpoznatije glazbene obitelji i prvi se riješio njihova zaštitnog znaka, a onda ga šest godina nitko nije ni vidio ni čuo!

Paddy Kelly - 8 Paddy Kelly - 8 Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Paddy Kelly - 4 Paddy Kelly - 1 Paddy Kelly - 2 Paddy Kelly - 3 Paddy Kelly - 7 Paddy Kelly - 5 Paddy Kelly - 9 Paddy Kelly - 10 Paddy Kelly - 6 +0 Paddy Kelly - 8 Galerija

Patrick "Paddy" Kelly bio je neslužbeni frontmen grupe The Kelly Family i curice su ga obožavale, a i danas se bavi glazbom, no jedan duži period proveo je u samostanu.

Najpoznatija glazbena obitelj The Kelly Family devedesetih su žarili i palili scenom.

Svi se sjećaju njihova ultimativnog hita "Fell In Love With An Alien", a mnoge su curice u to vrijeme bile zaljubljene u Patricka, odnosno Paddyja, koji je bio neslužbeni frontmen grupe.

Paddy je ovog prosinca napunio 46 godina, a kako izgleda danas, pogledajte u galeriji.

Zanimljivo je da je Paddy prvi član benda koji je skratio svoju dugačku kosu, a to je učinio još 2002. godine.

Godinu dana kasnije započeo je samostalnu karijeri i izbacio je album "In Exile", da si se nedugo zatim povukao sa scene i otišao živjeti u samostanu u Francuskoj.

Tamo je proveo šest godina, od 2004. do 2010., nakon čega se vratio glazbi i oženio belgijskom novinarkom Joelle Varret.

Zadnji samostalni album naziva "B.O.A.T.S." izdao je 2021. godine, a prošle godine izbacio je i singlove "Best Bad Friend" i "Wonders".

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michael Patrick Kelly (@michael.patrick.kelly.official)

The Kelly Family svirali su pop-folk, odijevali su se poput amiša, a na pozornici ih je bilo deset: Kathy, Patricia, Jimmy, Johnny, Joey, Dee Dee, Barby, Paddy, Maite i Angelo. S njima je nastupao i njihov otac Dan, koji je preminuo 2002. godine. Prije tri godine preminula je i Barby Kelly, nakon kraće i teške bolesti. 

Iako je svoju karijeru započeo još u 1970-im godinama, slavu i svjetsku popularnost bend The Kelly Family stekao je tek dvadesetak godina kasnije. Snimili su brojne hitove, a kao jedan od najbitnijih albuma izdvaja se "Over The Hump" iz 1994. godine, koji se u Europi prodao u 4.5 miliona primjeraka, od kojih je polovica prodana samo u Njemačkoj.

Nakon raspada, nekoliko su puta bili na kraćim turnejama, a zadnji put su se okupili prije sedam godina, kada su izbacili i album.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Declan Rice i Lauren Fryer Declan Rice i Lauren Fryer Declan Rice i Lauren Fryer Declan Rice i Lauren Fryer +10 Declan Rice i Lauren Fryer Celebrity Djevojka nogometaša našla se na meti gnjusnih komentara zbog izgleda: "On je multimilijunaš, atletski građen, a ona…"

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 33 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 29 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 27 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 26 +30 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 2 Celebrity Aleksandra Prijović zbog napornog tempa završila na infuziji: "Mislila sam da neću izdržati"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene