''Dečki imaju...''

Evo kako danas izgleda neodoljivi dječak iz kultnog filma sa Schwarzeneggerom, svi ga pamte po urnebesnoj rečenici!

Arnold Schwarzenegger i Miko Hughes u ''Kindergarten Cop'' - 4 Arnold Schwarzenegger i Miko Hughes u ''Kindergarten Cop'' - 4 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Arnold Schwarzenegger i Miko Hughes u ''Kindergarten Cop'' - 2 Arnold Schwarzenegger i Miko Hughes u ''Kindergarten Cop'' - 1 Arnold Schwarzenegger i Miko Hughes u ''Kindergarten Cop'' - 3 Miko Hughes - 3 Miko Hughes - 2 Miko Hughes - 1 Arnold Schwarzenegger - 1 Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver - 2 Arnold Schwarzenegger i Heather Milligan - 10 Arnold Schwarzenegger i Heather Milligan - 7 +20 Arnold Schwarzenegger i Heather Milligan - 6 Galerija

Miko Hughes utjelovio je neodoljivog dječaka Josepha u filmu ''Policajac iz vrtića'', a evo kako izgleda danas.

Slatki dječak iz filma ''Policajac iz vrtića'' danas je neprepoznatljiv, a glumac koji ga je utjelovio, Miko Hughes, ovih se dana prisjetio rada s Arnoldom Schwarzeneggerom na klasiku iz 1990.

U ''Policajcu iz vrtića'' Schwarzenegger je glumio detektiva LAPD-a koji ide na tajni zadatak kao odgajatelj u vrtiću kako bi pronašao svjedoka koji može svjedočiti protiv dilera droge i ubojice.

Jeste li gledali ''Kindergarten Cop''?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Hughes, koji sada ima 38 godina, radio je zajedno sa Schwarzeneggerom kada je imao samo četiri godine, glumeći neodoljivog Josepha.

U jednoj od najupečatljivijih scena u filmu Joseph kaže svom učitelju: ''Dječaci imaju penis, a djevojčice vaginu.''

Hughes je sada i sam prokomentirao tu rečenicu gostujući u podcastu ''Full House Rewind'', prenosi Daily Mail.

''Mislim da sam bio najmlađi u učionici u 'Policajcu iz vrtića'. Roditelji su mi pričali da nisam imao napisane retke. Neki od njih su jednostavno nastali na setu.''

''Mojim roditeljima ponudili su skriptu rekavši da trebam izgovoriti rečenicu koja je malo provokativna. Mojoj mami je trebalo nekoliko dana da odluči, ali rekla je da će to biti rečenica koju će svi pamtiti'', dodao je.

''I, da, sada ću zauvijek biti poznat kao klinac 'dečki imaju penis, cure imaju vaginu''', završio je kroz smijeh.

Za Arnolda je imao samo riječi hvale.

''Bio je jako ljubazan prema svoj djeci. Već je bio ozbiljna akcijska zvijezda i to je bila neka vrsta promjene karaktera. Činilo se da mu to jako dobro ide.''

A kako Miko izgleda danas, pogledajte u našoj galeriji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Miko Hughes (@woeismiko)

Pogledaji ovo Jack Gleeson u ''Igri prijestolja'' - 1 Celebrity Proslavila ga je uloga najiritantnije osobe u globalno popularnoj seriji, a 10 godina kasnije teško biste ga prepoznali!

Pogledaji ovo Arnold Schwarzenegger Celebrity Schwarzenegger zadržan na carini zbog skupocjenog sata koji je planirao prodati, pokrenut je i kazneni postupak!

Pogledaji ovo Arnold Schwarzenegger i Danny DeVito - 2 Nekad i sad Nakon skoro 40 godina sastali su se glavni akteri ove urnebesne komedije, pogledajte kako je izgledao njihov ponovni susret!

Pogledaji ovo Jamie Lee Curtis (Foto: Profimedia) Nekad i sad Prije 30 godina zavodila je Schwarzeneggera u scenama koje su nezaboravne, a evo kako njih dvoje izgledaju danas!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 +25 Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Celebrity Kolinda Grabar-Kitarović oglasila se nakon šokantne utakmice Vatrenih: ''Priredili ste nam toliko...''

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Anne - 6 Princeza Anne - 5 Princeza Anne - 4 Princeza Anne - 3 +23 Princeza Anne - 2 Celebrity Znaju se nove informacije o stanju princeze Anne nakon stradanja, kraljevskoj obitelji ne prestaju stizati loše vijesti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene