jedan i jedini!

Legendarnog hajdukovca i hrvatskog reprezentativca zadnjih godina ne viđamo često, a pogledajte koliko se promijenio od slavnih dana

Alen Bokšić Alen Bokšić Davor Pongračić/Cropix 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Štimac, Aljoša Asanović, Alen Bokšić, Stipe Pletikosa Alen Bokšić i Igor Štimac Alen Bokšić - 11 Alen Bokšić - 2 Alen Bokšić - 10 Alen Bokšić - 4 Alen Bokšić - 1 Alen Bokšić - 3 Alen Bokšić - 5 Alen Bokšić - 6 +6 Alen Bokšić - 7 Galerija

Alen Bokšić pojavio se na proslavi u čast naših legendarnih nogometaša, a mi smo se prisjetili kako se mijenjao tijekom karijere.

U selu Runovići u Dalmatinskoj Zagori otkrivena je ploča u čast trojice nogometaša iz Imotske krajine, Ivana Gudelja, Ivana Buljana i Zvonimira Bobana.

Tim su se povodom okupile brojne naše nogometne legende, među kojima i Alen Bokšić, kojeg zadnjih godine nemamo često priliku vidjeti.

Dobro raspoloženi Alen pozirao je u društvu Igora Štimca, Aljoše Asanovića i Stipe Pletikose, a za ovu je prigodu obukao bijelu košulju, koju je malo i raskopčao.

Od slavnih dana promijenio je imidž i danas, uz dužu kosu, njeguje brčiće i bradu.

Tijekom blistave karijere Bokšić je osvojio brojne trofeje igrajući za Olympique Marseille, Lazio, Juventus i njegov omiljeni Hajduk.

Bio je jedan od ponajboljih svjetskih napadača u 90-ima, a dao je i odlučujući gol u kvalifikacijama za Svjetsko nogometno prvenstvo 1998. godine, kada je hrvatska reprezentacija prvi put osvojila brončanu medalju, no on na natjecanju ipak nije igrao zbog ozlijede.

Osim uspjeha koje je ostvario na terenu, pamti se i jedna njegova legendarna izjava

"Ja sam Alen Bokšić, igrao sam za Hajduk i još neke manje klubove", rekao je kad se svojedobno predstavljao kao student na nogometnoj Akademiji u Zagrebu. Ova izjava stoji i uz Alenom grafit u njegovoj Makarskoj.

Bokšić, koji je 21. siječnja proslavio 53. rođendan, u sretnom je braku s Jadrankom Fržop, s kojom je 2004. dobio kćer Lauru.

Ovo mu je drugi brak, a od prve supruge Aide razveo se 2000. godine. S njom je u braku proveo 10 godina, tijekom kojih su dobili troje djece, kćer Stellu te sinove Tonija i Alena.

Kako se Alen Bokšić mijenjao tijekom godina, pogledajte u galeriji.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput 2010. godine - 4 Maja Šuput 2010. godine - 8 Maja Šuput 2010. godine - 1 Maja Šuput 2010. godine - 3 +20 Maja Šuput 2010. godine - 5 Nekad i sad Maja Šuput 2010. godine nije marila za fotografe pa je jahtom prošetala u toplesu, a onda legla u zagrljaj tadašnjem dečku

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Nikolić Ana Nikolić Stefan Đurić Rasta Stefan Đurić Rasta +25 Rasta (Foto: PR) Celebrity Ana Nikolić na kćerinoj rođendanskoj proslavi pokazala uništeno lice, a njezin slavni bivši je neprepoznatljiv!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene