Puno je vremena prošlo

Pamtimo ga kao zgodnog Spikea iz kultne serije o vampirima iz 90-ih, a evo kako danas izgleda i čime se bavi!

James Marsters James Marsters Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju James Marsters - 2 James Marsters - 1 James Marsters James Marsters i Sarah Michelle Gellar - 6 James Marsters i Sarah Michelle Gellar - 7 James Marsters i Sarah Michelle Gellar - 4 James Marsters i Sarah Michelle Gellar - 3 James Marsters i Sarah Michelle Gellar - 1 James Marsters - 10 James Marsters - 9 +14 James Marsters - 8 Galerija

James Marsters proslavio se u seriji "Buffy, ubojica vampira", a u javnosti se danas rijetko pojavljuje.

Američki glumac James Marsters proslavio se kao drski i zločesti vampir iz jedne od omiljenih serija devedesetih, "Buffy, ubojica vampira" koje se i danas mnogi rado sjete.

No danas 60-godišnji James od tih se vremena poprilično promijenio, a dana najveće slave prisjetio se tijekom nedavnog intervjua u emsiji "Kyle i Jackie O" na KIIS FM-u.

James je u seriji  zajedno s glavnom glumicom Sarah Michelle Geller glumio ljubavni par, a u našoj galeriji možete pogledati kako izgledaju skoro tri desetljeća od serije. Otkako je glumio u seriji, James se pojavio i u serijama ''Doctor Who'', ''Torchwood'', ''Hawaii Five-O'' i drugima.

2021. godine James se razveo od svoje supruge Patricije Rahman nakon 10 godina braka. Par nije imao djecu, a zaručili su se Trieru u Njemačkoj u svibnju 2010., gdje je ona studirala modu. Priča se da su se upoznali tijekom koncerta u Amsterdamu nekoliko godina ranije, a vjenčali su se u Los Angelesu u siječnju 2011. godine.

James je jednom za magazin People 2006. o njihovu susretu rekao: ''Upoznao sam je iza pozornice i dobio njezin broj telefona, ali onda je ekipa očistila moje traperice i bacila papirić. Dao sam joj svoj broj, ali je pogriješila jednu znamenku. Trebalo joj je šest mjeseci da nazove sve različite kombinacije.''

Marsters je prethodno bio u braku s Liane Davidson i imaju sina Sullivana, a svoj su brak okončali 1997. godine. Šest godina kasnije posvojio je nećakinju, koja je danas doktorantica matematike, ali zvijezda rijetko govori o njoj zbog nezainteresiranosti za slavu i šoubiznis.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora i Taika Waititi - 6 Rita Ora i Taika Waititi - 5 Rita Ora i Taika Waititi - 9 Rita Ora i Taika Waititi - 8 +27 Rita Ora i DJ Joel Corry - 6 Celebrity Prvo se ljubila s mužem na jahti, a onda otišla u zagrljaj mišićavom mladiću zbog kojeg je ostala u drugom planu!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore - 5 Demi Moore - 4 Demi Moore - 1 Demi Moore - 2 +23 Demi Moore - 3 Celebrity Zbog mladolikosti malo tko bi joj dao stvarne godine, a njezinu tijelu u badiću svi se dive čak i kad je paparazzi ulove!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene