godinama se ne mijenja

Našu lijepu glumicu dugo nismo vidjeli, a sada joj se na događaju koji nije mogla propustiti pridružio i kolega za kojeg se udala u tajnosti!

Iva Visković Iva Visković Marko Miscevic/Cropix 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Visković i Filip Križan Iva Visković Iva Visković Iva Visković Iva Visković Iva Visković Iva Visković Iva Visković Iva Visković Iva Visković +3 Iva Visković Galerija

Iva Visković pojavila se na premijeri filma "Sedmo nebo" na Pula film festivalu sa suprugom Filipom Križanom.

Na 70. Pula Film Festivalu premijerno je predstavljen prvi dugometražni igrani film scenaristice i redateljice Jasne Nanut "Sedmo nebo".

Svečanoj premijeri prisustvovala je cijela filmska ekipa, među ostalim i jedna glumica koju zadnjih godina nemamo često priliku vidjeti.

Riječ je o Ivi Visković, koja u filmu ima jednu od sporednih uloga, a na događaj je došla u pratnji supruga i također glumca Filipa Križana. Par je pozirao nasmijan na crvenom tepihu, a Iva je mamila poglede u otvorenoj crnoj haljini, u kojoj je pokazala vitku figuru.

Iako je dugo nismo imali priliku vidjeti, nije ju bilo teško prepoznati, jer kao da se uopće nije promijenila od početka karijere, kada smo je gledali u nizu domaćih serija.

Inače, Iva i Filip vjenčali su se u tajnosti 2015. godine. Ceremonija se održala u zagrebačkoj Gradskoj vijećnici, a prisustvovali su joj samo obitelj i najbolji prijatelji mladenaca.

Dva mjeseca kasnije na svijet je stigla njihova kći Mina, a otkako su osnovali obitelj, Iva i Filip uspješno čuvaju svoj privatni život daleko od očiju javnosti.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria - 1 Eva Longoria - 2 Eva Longoria - 3 Eva Longoria - 5 +26 Eva Longoria - 6 Celebrity Za top-figuru ove ljepotice zaslužan je trening na spravi koja vam sigurno nikako ne bi prva pala na pamet, evo kako se izborila s kilogramima viška!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak Dikan +18 Nevena Jeličić i Jugoslav Karić Celebrity Zna se tko je nova partnerica Josipa Radeljaka Dikana! Poznata je Beograđanka, a druži se i s jednom našom glazbenom divom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene