Ne čini se dobro

Nekad najljepšu plavušu teško je gledati u ovakvom stanju, dugo se krila, a sada su svi zabrinuti za nju

Heather Locklear Heather Locklear Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Heather Locklear - 1 Heather Locklear - 3 Heather Locklear - 2 Heather Locklear - 2 Heather Locklear - 1 Heather Locklear - 3 Heather Locklear - 3 Heather Locklear - 2 Heather Locklear - 1 Heather Locklear - 1 +9 Heather Locklear (Foto: Profimedia) Galerija

Heather Locklear snimljena je gotovo neprepoznatljiva i u lošem stanju na ulicama Los Angelesa, a prizori su rastužili i zabrinuli njezine obožavatelje.

Američka glumica Heather Locklear izgledala je snuždeno i potpuno zadubljena u vlastite misli dok je prošlog tjedna sjedila na rubniku pokraj ceste, čekajući prijevoz u Los Angelesu.

Njezine najnovije fotografije teško je gledati, pogotovo nakon što se činilo da je najgore razdoblje iza nje, ali čini se da nije tako. 61-godišnja Heather imala je podbuhlo i naotečeno lice i neurednu kosu, a u takvom su je stanju snimili paparazzi.

Nekad najljepša plavuša u Hollywoodu potpuno se uništila ovisnostima i plastičnim operacijama, čemu svjedoči njezin današnji izgled, a od javnosti se neko vrijeme trudila kriti.

Heather je punila medijske stupce i svojim vezama sa slavnim glazbenicima. Od 1986. do 1993. godine bila je u braku s bubnjarem grupe Mötley Crüe, Tommyjem Leejem koji se kasnije oženio i Playboyevom zečicom. Njihova veza je intrigirala javnost, a nakon razvoda glumica nije dugo tugovala. Zaljubila se u gitarista grupe Bon Jovi, Richieja Samboru. Par se vjenčao u Parizu 1994. godine te su dobili kćer Avu (22). Razveli su se 2006., a zbog kćeri su ostali u dobrim odnosima.

Danas je u sretnoj vezi sa zaručnikom sa zaručnikom Chrisom Heisserom kojeg poznaje još od srednje škole.

Podsjetimo, Heather se proslavila ulogama u popularnim američkim sapunicama "Dinastija" i "Melrose Place", koje su pratili gledatelji diljem svijeta, pa i u Hrvatskoj, a glumila je i u brojnim filmovima. Žene su nekad htjele izgledati poput glumice, a muškarci su uzdisali za njom. Nalazila se na listama najljepših žena, no danas je tek sjena ljepotice kakva je bila.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier +17 Claudia Rivier - 1 Celebrity Bujna Slavonka otkrila je gdje ljetuje, a kupaći kostim s prepoznatljivim uzorkom jedva je sakrio najintimnije dijelove!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 4 Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 1 +25 Lidija Bačić - 3 Celebrity Lidija Bačić na sebe je stavila najkraću suknju dosad, a zbog prozirne majice nitko je nije mogao prestati gledati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene