kralj balansa iz Gane

U Hrvatsku je došao zbog Luke Modrića i Supertalenta, pa je pronašao i ljubav, a sada se pohvalio uzbudljivim novostima!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Hayford Okine Hayford Okine Hayford Okine Hayford Okine Hayford Okine Hayford Okine (Foto: Dnevnik.hr) Hayford Okine (Foto: Dnevnik.hr) Hayford Okine (Foto: Dnevnik.hr) Hayford Okine (Foto: Dnevnik.hr) Hayford Okine (Foto: Dnevnik.hr) +10 Hayford Okine (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Hayford Okine je 2019. godine bio u finalu showa Supertalent, a sada je oborio čak dva Ginnessova rekorda.

Ganac Hayford Okine prije pet godina oduševio je hrvatsku publiku u showu Supertalent.

U Hrvatsku je iz daleke Gane stigao zbog kapetana naše nogometne reprezentacije Luke Modrića, kojemu se divio, ali i kako bi nam pokazao svoje opasno umijeće.

Njegovi nastupi uključivali su balansiranje i akrobacije s predmetima poput staklenih čaša i noževa te čak i vatru, a u showu je dogurao do samog finala.

Hayford je u Hrvatskoj pronašao i ljubav. Nakon završetka Supertalenta, krajem 2019. godine, upoznao je suprugu Sanju, s kojom danas ima i dijete.

A sada se pohvalio i uzbudljivim novostima. Naime, Hayford je početkom ove godine oborio čak dva Ginnessova rekorda.

Prvi Guinnesov rekord upisao je u Hrvatskoj 23. siječnja, kada je postao prva osoba na svijetu koja je prešla udaljenost od 20 metara na hoverboardu istovremeno balansirajući 10 čaša na nožu koji je držao u ustima. Zatim je 25. siječnja oborio vlastiti rekord u Italiji, tako što je ovaj put prešao udaljenost od 30 metara.

"Vjera u sebe i naporan rad uvijek će vam donijeti uspjeh", ponosno je napisao na Instagramu, gdje se pohvalio rekordima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hayford Okine (@hayford_ok5437)

Hayford se prethodno bavio gimnastikom te je sa svojom skupinom nastupao diljem svijeta, no nakon određenog vremena shvatio je da može puno više od toga, pa je počeo vježbati spomenuto balansiranje.

"Jedan od mojih prijatelja mi je to predložio. Rekao mi je: 'Možeš tako nešto napraviti, već si pokušao mnogo toga.' Složio sam se s njim. Volim balansirati svime, pokušavam mnogo toga, katkad se porežem... Naravno, vrlo je opasno, treba mnogo godina da se tako nešto postigne, a znao sam se i ozlijediti", ispričao nam je dok je sudjelovao u Supertalentu.

U showu je uspio impresionirati i strogu Martinu Tomčić, koja mu je čak i asistirala u jednom trenutku na pozornici tijekom audicija, nakon čega je ostala prepuna dojmova.

Njegovih nastupa u Supertalentu prisjetite se u videima.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić +10 Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Celebrity Evo kako izgleda i čime se bavi supruga suca Ivana Turudića, zajedno imaju i dvoje djece

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Miroslav Lilić, 1999. godina Severina, 1999. godina Severina - 1 Severina - 2 +25 Severina - 3 Nekad i sad Osvanule fotografije Severine iz 1999. godine, pogledajte što je tada radila u društvu našeg televizijskog velikana

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene