Velika transformacija

Zvijezda popularnih serija izgubila je gotovo 80 kila i sada ponosno pokazuje figuru u bikiniju!

Tina Malone Tina Malone Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Malone Tina Malone Tina Malone Tina Malone Tina Malone Tina Malone u seriji Shameless Tina Malone - 1 Tina Malone - 2 Tina Malone - 3 Tina Malone - 4 +4 Tina Malone - 5 Galerija

Glumica Tina Malone snimljena je na plaži u Španjolskoj nakon drastičnog gubitka kilograma.

Britanska glumica Tina Malone na plaži u Španjolskoj pohvalila se figurom u bikiniju nakon drastične transformacije.

Zvijezda popularnih serija "Shameless" i "Brookside" izgubila je čak 76 kilograma te je usto bila i na zatezanju lica, pa je na novim fotografijama gotovo neprepoznatljiva.

Tina, koja je ove godine napunila 60 godina, zabavljala se na valovima sa svojom devetogodišnjom kćeri, a u uživanju ih nisu smeli ni paparazzi.

Glumica je nedavno u emisij Good Morning Britain priznala da se nikad nije osjećala bolje u vlastitom tijelu te se pohvalila.

"Presretna sam zbog svojeg novog izgleda. Prije mi je lice izgledalo tužno i snuždeno, a sada izgledam zdravije i ljepše nego ikad", kazala je u emisiji.

"Ponosna sam na svoje zrele godine, ali izgledam kao da mi je 40", dodala je te se pohvalila da joj to često kažu i drugi.

Tina je smršavjela uz pomoć operacije želučane premosnice kojoj se povrgla 2016. godine, a kako je izgledala prije velikog gubitka kilograma, prisjetite se u galeriji.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Barrie Drewitt-Barlow - 4 Barrie Drewitt-Barlow - 3 Barrie Drewitt-Barlow - 2 Barrie Drewitt-Barlow - 5 +5 Barrie Drewitt-Barlow Zanimljivosti O njemu se brine tim od 150 ljudi i djeci kupuje poklone od 4 milijuna eura, ali ne pamti kada je sam napravio dvije poprilično obične stvari

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Stupar Jurkin - 1 Antonija Stupar Jurkin - 7 Antonija Stupar Jurkin - 5 Antonija Stupar Jurkin - 8 +28 Antonija Stupar Jurkin - 6 Celebrity Mnogi još nisu prežalili odlazak jedne od najljepših Hrvatica s malih ekrana, a sada je počastila pogledom na svoje tijelo bez mane!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene