Vodi potpuno drugi život

Gdje je nestao Milan Stanković? Regija ga pamti po upečatljivom imidžu, a tijekom bogate karijere odjednom se povukao iz javnosti

Milan Stanković - 10 Milan Stanković - 10 Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Milan Stanković - 2 Milan Stanković - 8 Milan Stanković - 12 Milan Stanković - 11 Milan Stanković - 9 Milan Stanković - 6 Milan Stanković - 5 Milan Stanković - 4 Milan Stanković - 3 Milan Stanković - 1 +3 Milan Stanković - 7 Galerija

Milan Stanković bio je jedan od najpoznatijih regionalnih pjevača, a onda je samo nestao iz javnosti, evo gdje je i čime se bavi danas.

Srpski pjevač Milan Stanković hrvatskoj javnosti ostao je najpoznatiji kao predstavnik Srbije na Eurosongu u Oslu 2010. godine.

Tada je nastupio s pjesmom "Ovo je Balkan" i natjecanje završio na 13. mjestu, a istaknuo se svojim zanimljivim imidžem i blajhanom kosom koja mu je dugo bila zaštitni znak.

Godinama poslije bavio se glazbom te objavljivao hitove poput ''Trans'', ''Od mene se odvikavaj'', ''Kripton'', a onda je bez objašnjenja nestao iz javnosti.

Sjećate li se njegovog velikog hita s Eurovizije?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Već pet godina, Stanković nije izdao nijednu novu pjesmu, a posljednja aktivnost na društvenim mrežama bila mu je 2020.

Srpski mediji već neko vrijeme pišu kako je pauzirao glazbenu karijeru i potpuno se posvetio vjeri. Milan je danas veliki kršćanin, obilazi samostane i prati crkvena predavanja i propovjedi.

Blic je prije godinu dana objavio njegovu jedinu noviju fotografiju s jednog vjerskog skupa, a vidljivo je kako Milan danas ima dugu crnu kosu zavezanu u rep i izgleda potpuno neprepoznatljivo. Fotografiju pogledajte OVDJE.

Također, srpski mediji pišu kako je u međuvremenu razvio biznis s kamionima u Chicagu, koji mu je trenutno glavni izvor prihoda.

''Milan je još u ožujku 2022. godine otvorio kompaniju za transport u Americi. Imao je samo jedan kamion kad je započeo posao u Chicagu, a sada ih ima već desetak. Firma mu lijepo napreduje, a i zaposleni su vrlo zadovoljni'', pričao je izvor blizak pjevaču za "Republiku".

Mnogi ga sigurno pamte i po nezgodi koju je doživio na ljetovanju u Dubrovniku 2018. godine, kada je slomio ruku i hitno prevezen u bolnicu.

A kako je izgledao nekad prisjetite se u našoj galeriji.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 1 Petar Grašo - 2 Petar Grašo - 3 Petar Grašo - 4 +15 Petar Grašo - 5 inMagazin Petar Grašo otkrio nam je detalje svojeg bračnog života koji vješto skriva: ''To je nešto što je čini posebnom!''

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Hrgović i supruga Marinela - 5 Filip Hrgović i supruga Marinela - 4 Filip Hrgović i supruga Marinela - 3 Filip Hrgović i supruga Marinela - 2 +24 Filip Hrgović i supruga Marinela - 1 Celebrity Naš uspješni boksač i njegova lijepa supruga pohvalili su se predivnim vijestima: ''Tim Hrgović se širi!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene