I danas obara s nogu!

Prije 32 godine bila je Kraljica svijeta i ljubila je Gorana Ivaniševića, a i danas je velika zvijezda gdje god se pojavi!

Danijela Gračan Danijela Gračan Josip Čekada/PR 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Gračan Danijela Gračan Danijela Gračan Danijela Gračan Danijela Gračan (Foto: Josipš Čekada) Danijela Gračan i Ema Gračan (Foto: Josipš Čekada) Danijela Gračan (Foto: Josipš Čekada) Nenad i Ema Gračan (Foto: Foto: PR/Josip Čekada) Danijela Gračan (Foto: PR) Danijela Gračan (Foto: PR) +3 Danijela Gračan (Foto: IN Magazin) Galerija

Danijela Gračan predsjedala je ovogodišnjim izborom za Kraljicu Hrvatske, na kojem je pobjedu odnijela lijepa Lennarta Spajić.

Danijela Gračan bila je jedna od glavnih zvijezda Izbora za kraljicu Hrvatske 2021., a kao i obično, svojom je ljepotom i atraktivnim izgledom plijenila veliku pozornost.

Pogledaj i ovo Danijela Gračan ''Više razmišljam o tome...'' Jedina Hrvatica s titulom najljepše žene na svijetu otkrila je tajnu svoje ljepote: ''Mislim da je to najveći neprijatelj koži!''

Danijela je na izboru sudjelovala kao predsjednica žirija, a i sama se prisjetila kako se natjecati na takvom događanju s obzirom na to da je jedina Hrvatica koja je ponijela titulu najljepše na svijetu, onu Kraljice svijeta 1989. godine.

Ovog puta zablistala je u glamuroznoj haljini s čipkastim detaljima, s elegantnom frizurom i make-upom na licu na kojem godine ne ostavljaju puno traga.

Nakon što je ponijela laskavu titulu Kraljice svijeta, Danijela se posvetila karijeri i postala je profesorica i i predstojnica Zavoda za turizam na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji.

Usto se posvetila i mirnom obiteljskom životu, a sreću je pronašla uz sedam godina starijeg nogometnog trenera Nenada Gračana, iako je neko vrijeme hodala i s tenisačem Goranom Ivaniševićem.

U njega se zaljubila nedugo nakon što je pobijedila na izboru za Kraljicu Hrvatske, a zbog njega se i preselila u Monte Carlo, u kojem su jedno vrijeme zajedno živjeli. Ipak, ljubavi je došao kraj, a Goran je nakon Danijele sreću pronašao u zagrljaju manekenke Tatjane Dragović.

Danijela i Nenad u braku su dobili tri kćeri, Lauru, Emu i Almu, a upravo je Ema odlučila krenuti majčinim stopama i 2018. godine bila proglašena Kraljicom Hrvatske.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Islamović među lješnjacima (Foto: Dnevnik.hr) Alen Islamović s gitarom (Foto: Dnevnik.hr) Alen Islamović za In Magazin (Foto: Dnevnik.hr) Alen Islamović, Željko Bebek, Tifa (FOTO: Damir Spehar/PIXSELL) +1 U zlatnoj sobi Alena Islamovića (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Znate li kako izgleda supruga Alena Islamovića? Upoznao ju je kad je imala 16 godina: "Bio sam nitko, a bila mi je najveća podrška"

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 3 Petar Grašo - 1 Petar Grašo - 2 Petar Grašo +9 Petar Grašo inMagazin Petar Grašo prvi put pred kamerama progovorio o vezi s Hanom Huljić, evo kako je stao na kraj svim nagađanjima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene