Pamtite li je takvu?

Blanka Vlašić pokazala kako je izgledala prije 13 godina, tad je bila poznata po jednom zaštitnom znaku!

Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić/Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić i Ivana Brkljačić Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić - 1 Blanka Vlašić, 2008. godina Blanka Vlašić, 2008. godina Blanka Vlašić, 2008. godina Blanka Vlašić, 2008. godina +9 Blanka Vlašić, 2008. godina Galerija

Blanka Vlašić pokazala je na Instagramu kako je izgledala 2010. i 2014. godine i podsjetila nas kakvu je frizura tada obožavala.

Naša proslavljena atletičarka Blanka Vlašić prisjetila se nekih prošlih vremena i frizure koja joj bila zaštitni znak i po kojoj je bila prepoznatljiva dugi niz godina i koja se u potpunosti razlikuje od one kakvu danas ima.

Ona je u priči na svom Instagramu objavila fotografije iz 2010. i 2014. godine na kojima pozira s kolegicom i bacačicom kladiva Ivanom Brkljačić, pa sa našalila na vlastiti račun, točnije na račun šiški koje su tada imale.

"Dandanas tvrdim da ti top stoje, al' ne može se tebi dokazati..." napisala je Blanka Ivani.

Nedavno su osvanule Blankine fotografije iz prošlosti koje su podsjetile na estetski zahvat kojem se bila podvrgnula 2008. godine, točnije devijaciji septuma i korekciji nosa, o čemu je i sama bila progovorila u to vrijeme i otkrila detalje.

"Tu sam operaciju davno dogovorila i samo čekala pogodan trenutak. Planirala sam riješiti devijaciju septuma koja mi je otežavala disanje, što mi je kao sportašici smetalo, no kad mi je zagrebački estetski kirurg Siniša Glumičić, u čijoj sam klinici napravila zahvat, predložio da usput malo doradi nos, pomislila sam: 'Zašto ne, kad sam već pod anestezijom?' Nikad ne bih otišla na taj zahvat samo zbog estetskih razloga. Mogla sam sa svojim starim nosom mirno živjeti do kraja života. U mojoj obitelji svi imaju markantnije nosove", ispričala je tada Blanka za Gloriju.

Blanka danas uživa u zasluženoj sportskoj mirovini i majčinstvu sa sinom Mondom, kojeg je dobila s belgijskim novinarom Rubenom Van Guchtom. Par se vjenčao u svibnju prošle godine, a u studenom su dobili prinovu i zanimljivo je da je Blanka rodila 8. studenog, točno na svoj 39. rođendan. U majčinstvu uživa uglavnom daleko od očiju javnosti i tek povremeno na društvenim mrežama bilježi posebne trenutke sa suprugom i sinom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović +25 Aleksandra Prijović Celebrity Srpska megazvijezda rasprodala i treću Arenu Zagreb, i to u jednom danu, tako je postala najmlađa kojoj je to uspjelo!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski - 5 Emily Ratajkowski - 3 Emily Ratajkowski - 2 Emily Ratajkowski - 1 +26 Emily Ratajkowski - 4 Celebrity Ono što se već potpuno vidjelo ispod prozirne haljine, jaki blicevi fotoaparata samo su dodatno naglasili!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene