Bivša Miss Jugoslavije!

Trebala je biti najljepša na svijetu, a onda su joj šansu uništile eksplicitne fotografije, evo kako izgleda danas!

Bernarna Marovt - 3 Bernarna Marovt - 3 Youtube 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Bernarna Marovt - 4 Bernarna Marovt - 1 Bernarna Marovt - 3 Bernarna Marovt - 5 Bernarna Marovt - 4 Bernarna Marovt - 2 Bernarna Marovt - 1 Bernarna Marovt - 2 +0 Bernarna Marovt - 3 Galerija

Slovenka Bernarda Marovt prvo se ovjenčala titulom ''Miss Starta'', tada popularnog magazina, bila je i Miss Jugoslavije, a onda su njenu budućnost uništile službene golišave fotografije.

Bernarda Marovt bila je jedna od najljepših žena bivše Jugoslavije osamdesetih godina, mnogi su joj predviđali blistavu karijeru, ali onda je sve krenulo nizbrdo.

Bila je predodređena za uspjeh, godišnji kalendar za 1982. godinu magazina Start, koji je tada zamjenjivao Playboy, zbog Bernardinih slika prodan je u nevjerojatnih 350 tisuća primjeraka. Postala je Miss Starta i Miss Penthausa prije nego što je odlučila isprobati sreću i na samom izboru za Miss.

Bernarda je izabrana za Miss Jugoslavije na izboru u Zagrebu 1982. godine. Iako nije prošla u prvom krugu za Miss Hrvatske, jer je žiri imao neke druge favorite, upala je na natjecanje umjesto Miss Kosova koja je odustala. A ti isti izbori ljepote su je proslavili, ali i uništili u kratkom roku.

Na dan izbora za Miss svijeta objavljene su Bernardine golišave fotografije. Lijepa Slovenka kažnjena je diskvalifikacijom, za nju se moglo glasovati, no nije smjela pobijediti.

''Bio je možemo reći, pravi skandal tada jer ljudi nisu navikli, to je bilo nešto novo, mogu reći iznenađenje, ali onda se navikneš - kažeš, dobro, jednom sam to probala, dobro, gotovo'', ispričala je jednom Bernarda.

U mnogim anketama Bernarda je bila proglašena najljepšom missicom koju je Jugoslavija ikada imala.

Međutim, da sve ne padne u vodu, 30 fotografa iz raznih dijelova svijeta proglasili su je kao Miss fotogeničnosti i dodijelili joj titulu najfotogeničnije djevojke na svijetu. Potom je proglašena top modelom Italije i top modelom Europe, a na vrhuncu karijere zarađivala je 3000 dolara dnevno.

Otada je prošlo više od 40 godina, a danas je Bernarda potpuno neprepoznatljiva.

Iako i dalje održava vitku liniju, godine su učinile svoje pa je tako njen odraz u ogledalu puno stariji, a sudeći po njenom Instagramu Bernarda je i dalje u svijetu modelinga, a zaštitni je znak za jednu marku nakita.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bernie Marovt (@berniemarovt)

U rodnoj Sloveniji je otvorila školu manekenstva, a u Italiji ima modnu agenciju.

Danas ima 62 godine, a kako je izgledala nekad pogledajte u našoj galeriji.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Katanić - 1 Tina Katanić - 1 Tina Katanić - 5 Tina Katanić - 3 +26 Tina Katanić - 2 Celebrity Tina Katanić odlazi iz Hrvatske, mir i sreću godinama nakon skandala potražit će daleko od nas i to s nekim posebnim!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Christine McGuinness - 4 Christine McGuinness - 6 Christine McGuinness - 1 Christine McGuinness - 2 +29 Christine McGuinness - 5 Celebrity Iz bujnog dekoltea fatalne plavuše kipjelo je na sve strane, tanke bretele nisu joj bile od previše pomoći!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene