On je onaj pravi?

Ljepotica kojoj je slavni zavodnik nekoliko puta slomio srce zablistala uz novog dečka

Nina Agdal (Foto: Profimedia) Nina Agdal (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Agdal (Foto: Profimedia) Nina Agdal i Leonardo DiCaprio (Foto: Profimedia) Nina Agdal i Jack Brinkley (Foto: Instagram) Nina Agdal (FOTO: Instagram) +0 Nina Agdal i Jack Brinkley (Foto: Instagram) Galerija

Nina Agdal od Leonarda DiCaprija mlađa je 17 godina, no par je neko vrijeme imao ozbiljnu vezu.

26-godišnja manekenka poznata je, među ostalim, i po vezi s glumcem Leonardom DiCaprijem.

Pogledaj i ovo Leonardo DiCaprio tijekom snimanja filma Svi pričaju o hrabrom pothvatu Leonarda DiCaprija na koji se odvažio zbog svojih pasa: ''Samo je skočio!''

Radi se o Nini Agdal, koja se nedavno pojavila na otvorenju Metropolitan Opere u Manhattans's Lincoln Centeru u seksi izdanju. Duga, crna haljina od pliša s nešto dubljim dekolteom, plavokosoj ljepotici stajala je kao salivena, dok je njezin dečko Jack Brinkley-Cook blistao u klasičnom, crnom odijelu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Agdal (@ninaagdal) on

Zanosna Dankinja tri godine mlađeg glumca upoznala je dva mjeseca nakon posljednjeg prekida s Leonardom DiCaprijem, u svibnju 2017. godine u New Yorku i od tada ne skrivaju koliko se vole.

Inače, radi se o sinu legendarne manekenke Christie Brinkley koju je Nina već upoznala i njezina trećeg supruga Richarda Taubmana. Mladog manekena i glumca zatim je posvojio njezin četvrti suprug, arhitekt Peter Cook, kada su mu bile 4 godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JACK BRINKLEY-COOK (@jackbrinkleycook) on

Za razliku od svojih sestara Alexe i Sailor, Jack ne voli biti u centru pozornosti, što je potvrdila i njegova slavna mama. "On ima svojih stvari kojima se bavi i nikada nije htio biti u centru pozornosti. Ne voli se čak niti fotografirati, a moji mi sljedbenici stalno govore kako je zgodan. Sramežljiv je", jednom je prilikom otkrila ponosna mama.

No čini se kako je mlađahni model zbog ljubavi prema Nini spreman ušetati u centar pozornosti, što Leonardo DiCaprio baš i nije bio.

Nina Agdal i Leonardo DiCaprio (Foto: Profimedia) Nina Agdal i Leonardo DiCaprio (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Podsjetimo, 17 godina mlađa Nina i Leonardo prvi su put prekinuli nakon godinu dana veze 2017. godine. Prvi su put viđeni u svibnju 2016. godine u jednom noćnom klubu u New Yorku, a njihovu vezu obilježila su brojna luksuzna putovanja te skrivanje odnosa podalje od znatiželjne javnosti. Leonardo se ljepotici vraćao nekoliko puta, no niti jedan pokušaj pomirenja nije potrajao.

Navodno je Nini smetala činjenica da se Oskarovac ne želi smiriti, a odavno je poznato kako je slab na mlade manekenke. Iako se tada očito nije htio smiriti, posljednjih nekoliko mjeseci ne odvaja se od 21-godišnje manekenke i glumice Camile Morrone, pa se čini kako su bivši golupčići ipak pronašli svoje mirne ljubavne luke.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene