tijekom snimanja filma

Svi pričaju o hrabrom pothvatu Leonarda DiCaprija na koji se odvažio zbog svojih pasa: ''Samo je skočio!''

Leonardo DiCaprio Leonardo DiCaprio Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Leonardo DiCaprio Leonardo DiCaprio Leonardo DiCaprio Leonardo DiCaprio - 4 Film ''Killers of the Flower Moon'' Leonardo DiCaprio u Italiji - 7 Leonardo DiCaprio i Neelam Gill Leonardo DiCaprio - 2 Leonardo DiCaprio - 4 Leonardo DiCaprio - 3 +19 Leonardo DiCaprio u Italiji - 3 Galerija

Leonardo DiCaprio tijekom snimanja filma "Ne gledaj gore" skočio je u zaleđeno jezero kako bi spasio svoje pse.

U intervjuu za EW redatelj Adam McKay govorio je o DiCaprijevim haskijima dok su za Netflix snimali znanstvenofantastični film "Ne gledaj gore". Jennifer Lawrence zatim se ubacila i zatražila od Leonarda da ispriča priču o zaleđenom jezeru.

Pogledaji ovo Leonardo DiCaprio Celebrity Miljenik žena pojavio se neuredan i prljav na ulici, nije ga bilo lako prepoznati, ali imao je opravdan razlog za ovakvu pojavu

Pogledaji ovo Leonardo DiCaprio Celebrity Leonardo DiCaprio objavio lijepe vijesti iz Hrvatske, video koji je podijelio prikupio je samo pozitivne komentare!

"Jedan od pasa je upao i Leonardo je skočio u zaleđeno jezero kako bi spasio psa. Čim je izgurao jednog psa iz jezera, drugi je uskočio", ispričala je Lawrence.

"Sigurna sam da se svi pitate, i ja sam... Odmah se razgolitio u autu", našalila se Jennifer. 

Pogledaji ovo Kelly Rohrbach i Leonardo DiCaprio - 3 Celebrity Nakon prekida s Leonardom DiCaprijom utjehu je pronašla u milijarderu, a njene nove fotografije otkrile su lijepe vijesti!

Podsjećamo, holivudski glumac nedavno je uhvaćen i kako snima svoju novu ulogu u filmu redatelja Paula Thomasa Andersona, koji trenutačno nosi naziv "BC Project".

Na ekskluzivnim fotografijama koje je objavio Daily Mail 49-godišnji DiCaprio izgleda neuredno u kostimu koji se sastoji od prljavog kućnog ogrtača i traperica, a nosi i velike sunčane naočale i sivu kapu te brkove i bradicu. Na setu u Sjevernoj Kaliforniji snimljen je u društvu Andersona i tijekom snimanja scene u kojoj telefonira na javnoj govornici.

Fotografije pogledajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira - 2 Shakira - 1 Shakira i Lucien Laviscount - 3 Shakira +25 Shakira Celebrity Znate li čime se Shakira bavila prije pjevanja? Otkupila je sva prava projekta na kojem je radila, a i danas se srami uloge koju je tumačila

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Alka Vuica Alka Vuica Alka Vuica Alka Vuica - 3 +26 Alka Vuica - 5 Zanimljivosti Alka Vuica objavila je svoj novi predizborni plakat, pogađate li tko joj ga je uredio? "Preoduševljena sam!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene