pamtimo je i iz Baywatcha

Nakon prekida s Leonardom DiCaprijom utjehu je pronašla u milijarderu, a njene nove fotografije otkrile su lijepe vijesti!

Kelly Rohrbach i Leonardo DiCaprio - 3 Kelly Rohrbach i Leonardo DiCaprio - 3 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Rohrbach - 1 Kelly Rohrbach - 14 Kelly Rohrbach - 8 Kelly Rohrbach - 9 Kelly Rohrbach i Leonardo DiCaprio - 4 Kelly Rohrbach i Leonardo DiCaprio - 2 Kelly Rohrbach i Leonardo DiCaprio - 1 Kelly Rohrbach - 4 Kelly Rohrbach - 3 Kelly Rohrbach - 6 +21 Kelly Rohrbach - 11 Galerija

Američka glumica i model Kelly Rohrbach čeka svoje prvo dijete, javnost ju pamti po vezi s Leonardom DiCaprijom.

Američka glumica i model Kelly Rohrbach čeka svoje prvo dijete s 42-godišnjim suprugom Steuartom Waltonom.

Glumica, koja je u ulozi C. J. Parker zamijenila legendarnu Pamelu Anderson u filmu ''Baywatch'' iz 2017. godine, viđena je s trudničkim trbuhom na plaži u Malibuu. Nosila je bijele kupaće gaće, a na gornji dio tijela navukla je široki crni džemper koji je svejedno istaknuo njen već veliki trbuh pa se čini da bi beba mogla stići vrlo skoro.

Kelly i Steuart vjenčali su se prije četiri godine, a Walton je američki odvjetnik, investitor i poslovni čovjek, koji dolazi iz obitelji američkih milijardera, a osobno bogatstvo procjenjuje mu se na 310 milijuna dolara.

Rohrbach je inače poznata po vezi s legendarnim holivudskim neženjom Leonardom DiCaprijem, s kojim je hodala 2015. godine.

Glumu je studirala u Londonu, a bila je i uspješna golferica.

Osim već spomenutog ''Baywatcha'', igrala je glavnu žensku ulogu u ''The P.E.T. Squad Files'' i epizodne uloge u TV serijama ''Dva i pol muškarca'', ''Djevojke na zadatku'' i ''The New Normal''.

Radila je i kao model, uz ostalo, snimila je kampanju za Gap te bila jedno od omiljenih lica časopisa Sports Illustrated.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sin Nives Celzijus Dino Drpić i Nives Celzijus - 4 Dino Drpić i Nives Celzijus - 3 Dino Drpić i Nives Celzijus - 2 +25 Dino Drpić i Nives Celzijus - 6 Celebrity Nives Celzijus pokazala sina, koji je slika i prilika svojeg oca, a i on im se pridružio na jednoj fotki!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb +25 Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Celebrity Najemotivniji trenutak na koncertu Aleksandre Prijović: Na pozornicu je izvela četverogodišnjeg sina, cijelo vrijeme bodrio ih je i tata!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene