Skroz je drugačiji

Miljenik žena pojavio se neuredan i prljav na ulici, nije ga bilo lako prepoznati, ali imao je opravdan razlog za ovakvu pojavu

Leonardo DiCaprio Leonardo DiCaprio Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Rohrbach i Leonardo DiCaprio - 4 Leonardo DiCaprio Leonardo DiCaprio Film ''Killers of the Flower Moon'' Film ''Killers of the Flower Moon'' Film ''Killers of the Flower Moon'' Leonardo DiCaprio - 4 Leonardo DiCaprio u Italiji - 7 Leonardo DiCaprio - 1 Leonardo DiCaprio - 2 +19 Leonardo DiCaprio - 4 Galerija

Leonardo DiCaprio osvanuo je u neprepoznatljivom izdanju zbog nove filmske uloge.

Holivudski glumac i miljenik žena Leonardo DiCaprio snimljen je kako snima svoju novu ulogu u filmu redatelja Paula Thomasa Andersona, koji se trenutačno nosi naziv "BC Project".

Na ekskluzivnim fotografijama koje je objavio Daily Mail, 49-godišnji DiCaprio izgleda neuredno u kostimu koji se sastoji od prljavog kućnog ogrtača i traperica, a nosi i velike sunčane naočale i sivu kapu te brkove i bradicu. Na setu u Sjevernoj Kaliforniji snimljen je u društvu Andersona i tijekom snimanja scene u kojoj telefonira na javnoj govornici.

Fotografije pogledajte OVDJE

Jeste li prepoznali Leonarda DiCaprija?

  • Njega uvijek prepoznam!
  • Nema šanse!

Ukupno glasova:

Radnja filma zasad je tajna, ali Deadline je nedavno izvijestio da u filmu glume i Sean Penn i Regina Hall, a događa se u suvremeno doba. U njemu bi se trebale pojaviti i druga velika glumačka imena, a prema pisanju Varietyja budžet filma navodno iznosi sto milijuna dolara. Anderson je inače redatelj koji se krije iza brojnih hvaljenih filmova, uključujući "Boogie Nights", "Licorice Pizza" i "Punch-Drunk Love".

Pogledaji ovo Jordan Belfort inMagazin Pravi Vuk s Wall Streeta otkrio kako je bilo surađivati s Leonardom DiCaprijom te koliko je toga u filmu istina!

Vijest o novoj Leonardovoj ulozi dolazi nakon što mu je promakla nominacija za Oscara za njegovu ulogu u filmu "Killers of the Flower Moon". Film je dobio brojne nominacije, uključujući i onu za najbolji film, najboljeg redatelja Martina Scorsesea, najbolju glumicu Lily Gladstone i najboljeg sporednog glumca za Roberta De Nira.

O tome se javno oglasila Lily koja je u razgovoru za Variety, stala u obranu svog kolege, navodeći da su i ona i njezini roditelji bili ogorčeni zbog propusta.

"Bili su ljuti. Prvi mi je poslao poruku s čestitkama, s konfetima koji su poletjeli u zrak. Rekla sam mu koliko smo svi uznemireni. Ne bih uspjela učiniti to što sam učinila bez njegove velikodušnosti kao glumca i kao čovjeka", ispričala je glumica.

Pogledaji ovo Leonardo DiCaprio Celebrity DiCaprio si je do svog 50. rođendana zacrtao jedan cilj, evo koju želju mora ostvariti u sljedećih godinu dana

Leonardo nije komentirao to što on nije dobio nominaciju, ali je na svom Instagramu čestitao Lily i ekipi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio)

"Čestitam mojoj dragoj prijateljici Lily Gladstone što je ušla u povijest Oscara, kao prva Indijanka koja je nominirana za najbolju glumicu u Killers Of The Flower Moon i četvrta domorodačka glumica koja je ikad dobila nominaciju u ovoj kategoriji. I na devet ostalih nominacija ovog snažnog filma, bila je čast ispričati ovu priču sa svima vama", poručio je Leonardo. 

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković i kći Mila Andrej Plenković i kći Mila Andrej Plenković i kći Mila Andrej Plenković i kći Mila +34 Andrej Plenković na Interliberu - 2 Celebrity Andrej Plenković stigao na misu s najdražom pratnjom, pogledajte preslatki obiteljski trenutak koji su zabilježili fotografi

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 4 +25 Ivana Knoll - 3 Zanimljivosti Ivana Knoll pokazala koliko je fleksibilna, htjela je samo snimiti obični selfie, a onda se dogodilo nešto drugo!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene