Završila na rehabilitaciji

Gdje su pogriješili? Kći slavnih roditelja ovisnica o drogi i alkoholu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Najmlađa kći slavnih roditelja ujedno je i najbuntovnija...

Čini se da slavnim glumcima i bivšim supružnicima Bruceu Willisu i Demi Moore u posljednje vrijeme nije lako s njihovom kćeri.
Naime, najmlađa kći glumačkog para Tallulah skinula se za StyleLikeU i osvrnula na tabloide koje krivi za to što je svojevremeno imala ružnu sliku o sebi.

Pogledaj i ovo Demi Moore "Ne boji se pokazati, sviđa mi se" Bivša seks-bomba objavila video bez uređivanja pa pokazala kako njezino tijelo stvarno izgleda u 62. godini!

Tallulah Willis bez grudnjaka šetala po gradu

'Zbog je***o glupih tabloida mislila sam da sam ružna. Vjerovala sam strancima više nego ljudima koji me vole, jer zašto bi ljudi koji me vole bili iskreni', rekla je Tallulah. 'Bila sam zarobljena u vlastitom tijelu. Počela sam se izgladnjivati i spala sam na 43 kilograma. No, kad sam izgubila obline i kad su mi se grudi osušile, to me još više zatvorilo u taj kavez', dodala je.

No, to nije sve.

Osim emocionalne nestabilnosti, Tallulah ima problema i s ovisnošću o alkoholu i kokainu. Navodno, Tallulah već dulje vrijeme konzumira narkotike, kao i velike količine alkoholnih pića.

'Demi se osjeća krivom jer je Tallulah izmaknula kontroli, kao što je i ona nekad davno. Osjeća kao da ponovno proživljava mučnu prošlost. No, nastoji biti jaka zbog kćeri', rekao je izvor za Daily Mail.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene