Golotinja ju je i proslavila

Slavna manekenka čizme ima, ali ne i donje rublje

Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) +0 Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Galerija

27-godišnju Emily Ratajkowski golotinja je i proslavila u spotu za pjesmu "Blurred Lines".

Slavna manekenka rado je viđeni gost raznih glamuroznih evenata.

Pogledaj i ovo Emily Ratajkowski i Sebastian Bear-McClard Ostvarila se loša predviđanja Voljela ga je dok je živjela s drugim muškarcem i tvrdila da je znala da je pravi, ali ipak je svemu došao kraj?

Radi se o 27-godišnjoj manekenki Emily Ratajkowski koja unatoč malo godina, iza sebe već ima bogatu manekensku karijeru, milijune na računu te supruga Sebastiana Beara-McClarda s kojim se vjenčala u veljači ove godine nakon svega nekoliko tjedana veze.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

No kasnije je otkriveno kako su manekenka i glumac godinama bili dobri prijatelji, a nakon što je ona ostavila dugogodišnjeg dečka započeli su vezu te ju ubrzo okrunili brakom u vijećnici u New Yorku.

Sebastian tu i tamo bude njezin "plus jedan" na raznim događanjima, no češće smeđokosa ljepotica na njih dolazi sama. Tako je bilo i nedavno na reviji slavnog brenda Versace na Tjednu mode u Milanu na koju je Emily stigla u seksi izdanju tako tipičnom za nju.

Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Minijaturna plava haljinica od svile i otvorenih leđa, brzo je otkrila kako manekenka ispod nje ne nosi donje rublje, no zato je na nju nosila smeđe, elegantne čizme na petu od kože pa se internet počeo šaliiti kako čizme nije zaboravila staviti na sebe, ali donje rublje jest.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Manekenka je ionako poznata po tome što je češće možemo vidjeti s malo krpica, iako zna biti jednako seksi i u nešto zatvorenijim izdanjima. No kada je već postala poznata zbog golotinje u spotu "Blurred Lines", Emily je samo nastavila s tim kako bi postigla svjetsku slavu te je u tome i uspjela.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene