To je čudo Božje!

Naša glazbena diva ekskluzivno o svojoj novoj najvažnijoj ulozi: "Zaista jedan predivan osjećaj, neopisiv"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Zorica Kondža - 5 In Magazin: Zorica Kondža - 3 In Magazin: Zorica Kondža - 4 In Magazin: Zorica Kondža - 6 In Magazin: Zorica Kondža - 7 In Magazin: Zorica Kondža - 8 In Magazin: Zorica Kondža - 2 In Magazin: Zorica Kondža - 1 Zorica Kondža Zorica Kondža i suprug Joško Banov +19 Zorica Kondža - 4 Galerija

Ovo je jedna od najradnijih godina u karijeri naše pjevačke dive Zorice Kondže, koja trenutačno uživa u novopečenoj ulozi bake. Gordanu Vasilju u In Magazinu otkrila je na koga najviše sliči njezina unučica Natali, kakva je svekrva, oko čega se porječka sa suprugom Joškom Banovom. Opisala je i svoje veliko prijateljstvo s Doris Dragović te duet sa Jacquesom Houdekom s kojim će se ove nedjelje, na svoj 63. rođendan predstaviti na Melodijama Jadrana.

2023. definitivno je godina Zorice Kondže. Nakon medijske nagrade za najbolju pjevačicu i rekordnog broja koncerata, napkon je izdala novu pjesmu, a prije mjesec i pol dana je dobila i najdražu titulu - ulogu bake. Njezin najstariji sin Toni i snaha Anari postali su roditelji djevojčice.

"U mojoj familiji su svi muški, sad smo dobili malu, jednu curicu, sitnu, smiješnu, lijepu. Pile moje maleno! Ja joj tako kažem, jako je slatka i zaista je jedan predivan osjećaj. Neopisiv! Kada ste mladi, kada ste roditelj vi sami, jednostavno nemate vremena, ne shvaćate što vam se dogodilo, nemate tu zrelost. Sada u ovim godinama u kojima sam ja, gledam na drugačiji način to čudo, čudo Božje", priznala je Zorica.

Naša glazbena diva za sebe kaže da je pravi baka servis pa svaki slobodni trenutak provodi sa svojom mezimicom. Na pitanje na koga malena Natali nalikuje, odgovora: "A sada na tatu, uspoređujemo slike kada se rodio i ima fizionomiju na Toniju, ima plave oči jer ih svi imamo", otkrila je.

Zorica je ponosna i na prijateljski odnos sa svojom snahom.

"Ja mogu s njom stvarno otvoreno, nije to više ono, svekrve, kao prije kada si se bojao. To je prošlo svršeno vrijeme", zaključila je Zorica.

Omiljenoj pjevači je njezina obitelj koju u šali zove Kelly Family, uvijek bila na prvom mjestu. Ove godine slavi 36 godina braka sa suprugom Joškom Banovom s kojim se tu i tamo, priznaje, porječka, oko glazbe.

"Mi zaista razgovaramo o tome, ja poštujem njegovo znanje i on moje", otkrila je.

Tijekom bogate 38.-godišnje karijere nikad se nisu vezali skandali, ali ipak je pročitala neke tračeve o sebi.

"Najprije sam negdje pročitala - Zorica Kondža, drugi muž, pa sam gledala koji mi je prvi, hahah! To je netko tako napisao i ostalo je u zraku, a negdje sam u komentarima pročitala kako sam super, a neka osoba iz Beograda, kada sam još bila sa Stijenama, je napisala da sam skočila u bazen gola!", ispričala je Zorica.

Da na estradi ima pravog prijateljstva, dokaz je Zoričin odnos s Doris Dragović. Među njima nikada nije bilo rivalstva, karijere su se mijenjale, godine prolazile, a njihovo prijateljstvo bilo je sve čvršće.

"Doris i ja smo isto generacija, znamo se još dok smo bile cure. Izlazile smo na ista mjesta, družile smo se. I počele smo se družiti u starim danima više, prije nismo imale vremena pričati o pametnim stvarima, samo o glupostima", izjavila je Zorica.

Zoricu ćemo ove nedjelje, na njezin 63. rođendan gledati na Melodijama Jadrana gdje će izvesti gdje će izvesti svoj novi duet sa Jacquesom Houdekom. Nakon toga je čeka mnogo koncerata po našoj obali, a baterije za njih će puniti u svojoj ljetnoj oazi na Hvaru.

Cijeli razgovor sa Zoricom pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene