''publika je danima tražila...''

Željko Joksimović otkriva tajnu pjesme ''Ponoć'' iz hit filma Toma: ''Mislim da smo uspjeli napraviti jednu slatku, malu prevaru''

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Željko Joksimović - 3 In Magazin: Željko Joksimović - 4 In Magazin: Željko Joksimović - 5 In Magazin: Željko Joksimović - 6 In Magazin: Željko Joksimović - 2 In Magazin: Željko Joksimović - 1 Željko i Jovana Joksimović - 2 Željko Joksimović Jovana i Željko Joksimović - 3 Jovana Joksimović - 4 +13 Jovana Joksimović - 3 Galerija

Uoči velike koncertne turneje Željko Joksimović otvorio je vrata svojeg studija u kojem užurbano radi na novom albumu. Otkrio nam je zašto toliko čeka dan kad će pjesme predati publici te koja se tajna krije iza pjesme "Ponoć" iz popularnog filma "Toma".

Napuniti Arenu kao od šale uvijek polazi za rukom Željku Joksimoviću. Veza između njega i Zagreba je, priznaje, neraskidiva pa tako ni sada ne može dočekati 11. studenog kada će ponovno nastupiti u Areni. 

''Ja sam uvijek govorio kad sam u Zagrebu da se osjećam kao kod kuće, govorio sam da nije tajna da se volimo javno, ja se zaista volim sa Zagrebom i zagrebačka mi publika zaista Prija'', zaključio je Željko. 

Pjevač je najavio i izlazak dugoočekivanog novog albuma.

''U toku jeseni će se pojaviti nova pjesma koja će najaviti cijeli album koji će također biti aktualan tijekom jeseni ili pred zimu'', otkrio je. 

Odluči li ih izvesti, prije zagrebačke, četvrtog studenog imat će ih priliku čuti zadarska publika. U Dalmaciju se, otkriva, uvijek rado vraća.

''Posebno se osjećam tamo pored prelijepog mora i tog specifičnog, geografskog položaja, jezike, muzike, koja čim prođete onaj tunel, kada uđete u Dalmaciju, čujete sve dalmatinske pjesme, zapravo vas ubace u taj specifični vibe'', priča Željko. 

Ovaj pjevač, skladatelj, tekstopisac i multiinstrumentalist bio je i producent filma Toma o velikanu narodne glazbe Tomi Zdravkoviću.

''Iz tog filma su se izdvojile i pjesme, i jedna od tih vodećih pjesama je pjesma ''Ponoć'' koju sam napravio s Tozovcem i za koju smo napravili štih probu, kada smo pustili tu pjesmu, željeli smo da publika misli da je ta pjesma zaista postojala 60-ih, 70-ih godina prošlog stoljeća i mislim da smo uspjeli napraviti jednu slatku, malu, pod navodnicima, prevaru i publika je danima tražila tu pjesmu na YouTubeu, međutim kada su shvatili da sam ja to komponirao, to je bila još jedna stvar koja je doprinijela da ta pjesma bude još slušanija. Jer je zapravo nova, a zvuči staro'', otkrio je. 

Nadamo se da će uz Joksimovićeve nezaboravne hitove i pjesme s novog albuma biti spremne do koncerata u Zadru i Zagrebu.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 6 Aleksandra Prijović - 5 Aleksandra Prijović - 4 Aleksandra Prijović - 3 +26 Aleksandra Prijović - 2 Celebrity Aleksandra Prijović stigla u Zagreb nakon najave pete Arene pa otkrila što je točno tu radila prije 20 godina: "Samo to kad pomislim, ne mogu vjerovati!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 +26 Ivana Knoll - 2 Celebrity Ivana Knoll sve je obavijestila da odlazi u Ameriku i najavila životne promjene: ''I nešto novo se sprema''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene