Pogledajte

Vanda Winter posebna gošća Ive Gamulina Giannija u Lisinskom

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zvijezda netom završene serije 'Stella', Vanda Winter je gostovala na tradicionalnom božićnom koncertu Ive Gamulina Giannija i prijatelja.

Sedmi put zaredom, Ivo Gamulin Gianni, Zagrepčane je počastio sjajnim božićnim koncertom. Uz orkestar i dječje zborove Papandopuline, Schubertine i Bachovine, Gianni je oko sebe okupio i svoje prijateljice i velike glazbenice – Maju Blagdan i španjolsku zvijezdu Pastora Soler, a tu je bila i zvijezda Stelle Vanda Winter.

Pogledaj i ovo showbuzz Valentinovo 2014 VIDEO Poznate zvijezde zahvatila valentinovska groznica!

Vanda Winter na audiciji za Stellu - Otpjevala je poznati hit 'da se smrzneš' - 'To je to!'

Kroz dirljive izvedbe poznatih božićnih pjesama, ali i popularnih evergreena, publici je priređeno glazbeno putovanje za pamćenje.

Osim velike popularnosti, kako svojim glasom, tako i glumom, koju je stekla u Stelli, za Vandu je protekla godina bila najvažnija do sad.

'Nekako bi htjela si dati isto malo vremena i prostora da prodišem sad jer su mi se do sad baš nakupile jedna za drugom i evo malo mi je i zdravlje stradalo zbog toga, glas je malo rekao 'sad je bilo dosta'. Međutim večeras ćemo to odraditi i u novu godinu ući sa stavom 'come what may', rekla je Vanda, a kako je bilo na koncertu u Lisinskom pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene