katar je kriv za sve!

U godinu dana do 200 tisuća pratitelja: Naš mladi influencer otkriva tajnu svojeg uspjeha!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Crni Ante - 1 Crni Ante - 2 Crni Ante - 3 Crni Ante - 4 Crni Ante - 6 Crni Ante - 7 Crni Ante - 8 Crni Ante - 9 Crni Ante - 10 Crni Ante - 11 +8 Crni Ante - 12 Galerija

Nekada je igrao nogomet za zagrebački prvoligaški klub, no zbog teškog oblika anemije morao je promijeniti karijeru. 21-godišnji Anthony odlučio je postati influenser, a u tome je i uspio. Kako je ovom Tiktokeru Svjetsko prvenstvo donijelo 200 tisuća pratitelja i po čemu se razlikuje od drugih, "Crni Ante" otkrio je Dorotei Filipaj za In magazin.

Svaki trenutak spektakla na stadionima Svjetskog prvenstva Anthony je dijelio sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama. Ovom sinu Angolca i majke Splićanke, Katar je kaže, promijenio život.

''Nezaboravno iskustvo...prekrasno'', izjavio je.

Njegovi su videouradci postali viralni i zahvaljujući njima, imao je priliku družiti se s našim reprezentativcima.  A njegova je ljubav prema nogometu počela još davno. U zagrebačkom prvoligašu predviđali su mu blistavu budućnost. No zbog teškog je oblika anemije morao odustati od profesionalne karijere.  Ovaj 21-godišnjak prve je godine života proveo u Americi, prije nego što se vratio u majčin rodni Split.

No poslovne su ga prilike dovele u našu metropolu. Shvativši koliko mu je pratitelja donio objavljeni sadržaj sa Svjetskog prvenstva, Anthony je ušao u ulogu "Crnog Ante" i danas su društvene mreže njegov život.

A brojke govore za sebe. S više od 200 tisuća pratitelja na društvenim mrežama, Ante danas od sadržaja živi. No inspiraciju za svakodnevno objavljivanje nije uvijek lako za pronaći.

Objašnjava nam da za svaku od društvenih mreža postoje obrasci kako bi sadržaj bio što vidljiviji.

Htjeli si mi to priznati ili ne, danas je posao influencera postao jedan od najtraženijih. Anthony ima i nekoliko savjeta za one koji se planiraju baciti u te vode.

A on u svakom koraku stvaranja beskrajno uživa!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 16:25 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Pete Davidson i Chase Sui Wonders - 4 Pete Davidson i Chase Sui Wonders - 1 Pete Davidson i Chase Sui Wonders - 3 Pete Davidson i Chase Sui Wonders - 2 +10 Emily Ratajkowski i Pete Davidson - 8 Celebrity Odveo je djevojku da joj pokaže kako mu ide golf, ali jedan njezin pokret sasvim ga je omeo!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 4 Severina - 2 Severina - 1 Severina - 3 +28 Severina - 2 Celebrity Seve pokazala brutalne trbušne mišiće u badiću, zatečeni fanovi sve su rekli komentarima: ''Ova majka izgleda kao da ima 25 godina!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene