Uvijek energične

The Frajle otkrile u koga su to one zaljubljene i kakvi frajeri ih mogu osvojiti: "Pa kad dođemo tamo, a oni dođu onako..."

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: The Frajle - 1 In Magazin: The Frajle - 2 In Magazin: The Frajle - 3 In Magazin: The Frajle - 4 In Magazin: The Frajle - 5 In Magazin: The Frajle - 6 The Frajle - 5 The Frajle - 4 The Frajle - 3 The Frajle - 2 +14 The Frajle - 1 Galerija

Grupa The Frajle objavila je novi album ''Dnevnik duše'', na kojem glavnu riječ vodi osebujni ritam čardaša za dobro raspoloženje. Simpatične Vojvođanke otkrile su da se u novim pjesmama itekako osjeti njihova očaranost Dalmacijom, ali i Dalmatincima. Uskoro će nastupiti i u Zagrebu, a detalje zna Davor Garić.

Ova je godina za The Frajle puna uzbuđenja jer slave 15 godina rada.

"Krećemo na turneju veliku koja se zove ''Moje duše duša''. Dolazimo naravno i u Zagreb, 2. travnja. u Lisinski. Tu su naravno koncerti u Makedoniji, BiH, Crnoj Gori, Srbiji, Sloveniji i tako dalje, a prije toga nam izlazi album ''Dnevnik duše'', najavila je Nevena Buča. 

Novi je album upravo objavljen.

"Malo smo se produkcijski pomaknule, malo smo modernije, bit će vrlo zanimljivo. Nešto što ljudi očekuju od nas, te neke čardaše koji su dinamični, šaljivi s dobrim tekstovima", najavila je Nataša Mihailović.

Turneja ih uskoro dovodi i u Zagreb. Lisinski je na rasporedu 2. travnja.

"Postavile smo sebi veliku ljestvicu, ali pošto se i mi zabavljamo s publikom, želimo stvarno da potpuno spremne uđemo 2. travnja u Lisinski. Ima Lisinski da gori", zaključila je Jelena.

Frajle, uz autorske pjesme, zasviraju i obrade. Album prepjeva vojvođanskih evergreena izlazi krajem godine.

"Mi smo iz Vojvodine, taj neki zvuk koji smo upijale još od malena. Balašević, Zvonko Bogdan i ta tamburica koja je sastavni dio u našoj muzici i našoj produkciji inače, pa smo se malo vratile ka tome", pojasnila je Nataša. 

Ove simpatične Vojvođanke, uz rad u Frajlama, kreativne su i na drugim poljima. Dinamika i multitasking su im u genima.

I bake i prabake i naše mame su vrlo dinamične žene, mislim da se to i genetski onako prenosi, to je naravno miks te neke Vojvodine, mirisa i tambura i vanilica i radosti i sreće", smatra Nevena.

Kakvi frajeri mogu osvojiti ove energične glazbenice?

"Meni odgovaraju Dalmatinci, oni su jako duhoviti, jako su šarmantni, imaju onako ono nešto... Mi smo, moram priznati, dosta u Dalmaciji", priznala je Jelena.

"Pa kad dođemo tamo, pa oni dođu onako ''A di ste, a, e, zapivaj!''...Ljubav je recept! Ja volim Istrijane. Oni su drugi temperament, a Slavonci su nama slični, mada Zagrepčani, hahaha", dodala je Nevena. 

"U našim pjesmama se to čuje. Možete čujti, eto, da smo bile dosta na moru, haha! Vidjet ćete na novom albumu, čuje se čak ovako more... Čut ćete tko se gdje zaljubio, tko se u kojem kraju Hrvatske zaljubio, bogami eto", najavila je Nataša. 

Kako zvuči ljubav Frajli pretočena u glazbu, provjerite na novom albumu i koncertnoj turneji.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton - 2 Kate Middleton s djecom Kate Middleton - 2 +26 Princ William i Kate Middleton Celebrity Iz palače stižu nove vijesti o zdravstvenom stanju Kate Middleton nakon što je princ William zabrinuo javnost svojim posljednjim potezom  

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Grob Milana Bandića Grob Milana Bandića Grob Milana Bandića Milan Bandić sa suprugom Vesnom i kćeri Anamarijom +20 Milan Bandić sa suprugom Vesnom i kćeri Anamarijom Celebrity Udovica i kći Milana Bandića nisu propustile obilježiti godišnjicu njegove smrti, ostavile su mu dirljivu poruku na grobu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene