Ispod Hendrixova mosta

Supruga Hrvoja Rupčića povela ples oko vatre u centru Zagreba. O čemu je riječ?

Ivana Kujundžić Rupčić (Foto: Dnevnik.hr) Ivana Kujundžić Rupčić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Kujundžić Rupčić (Foto: Dnevnik.hr) Ivana u indijanskom izdanju (Foto: Dnevnik.hr) Indijanka Ivana Kujundžić Rupčić (Foto: Dnevnik.hr) Ivana Kujundžić Rupčić pod Savskim mostom (Foto: Dnevnik.hr) Ivana Kujundžić Rupčić za In Magazin (Foto: Dnevnik.hr) Četiri Indijanke (Foto: Dnevnik.hr) +0 Ivana u prirodi(Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Ako ste u nedjelju, prelazeći Savu, ispod Hendrixova mosta ugledali Indijance kako plešu oko vatre, bez brige, nije vam se učinilo. Uz taktove indijanske glazbe ples oko vatre povela je Ivana Kujundžić, odnedavno Rupčić.

Po povratku s putovanja motorom po Aziji, novopečena supruga Hrvoja Rupčića zasukala je rukave i na obali Save priredila tulum za pamćenje.

Pogledaj i ovo Pustolov Hrvoje Rupčić - 2 U zemlji plemenitih ljudi Naš poznati glazbenik sa zaručnicom na motoru proputovao Iran pa izdao putopis

''Ja sam doslovno, s motora prešla na mašinu, tako da sam još sam puno kilometara odradila na mašini. Nema stajanja'', priča modna dizajnerica Ivana Kujundžić Rupčić. 

Nakon neuobičajene svadbe i još manje konvencionalnog medenog mjeseca, u revijalnom tonu uslijedila je i njezina prva modna revija.

''Ovo je moja prva revija i nisam imala viziju konkretno, onda sam vidjela tu vatru i rekla sam - pa ja zaista želim da se moje cure prošeću uz tu vatru jer smo prošli jako puno na ovom posljednjem putu po Aziji i to je sve ostavilo na meni trag pa sam na neki način htjela napraviti i svoj osvrt na to putovanje'', objašnjava. 

Putovanje s kojeg se vratila s tkaninama koje su je ostavile bez teksta, ali i zbog kojih je mnogo toga morala žrtvovati.

''Tipični njihovi dezeni, uzbekistanski, i meni je zaista bilo totalno ludo hodati njihovim gradovima, gdje je cijeli grad zapravo omotan ovakvim materijalima, sve je u svili, u tim fantastičnim pamucima, čudo'', kaže.

Avanturistički duh bio je ono čime ju je suprug Hrvoje u potpunosti oborio s nogu.

''Kod  njega je - idemo, ajmo. Spremimo se za pet minuta i idemo, to je to. To je možda nešto što me najviše privuklo, nema puno razmišljanja, samo je 'idemo' i to je to'', otkriva nam Ivana. 

Njihova nova životna avantura, koju neki nazivaju i brakom, počela je ovoga ljeta kad su Ivana i Hrvoje sudbonosno ''da'' izgovorili na vrhu Biokova.

''To je također bilo sponatno. Bilo je - što bismo mogli, gdje bismo mogli i onda smo se odlučili za Biokovo. Bilo je interesantno i intimno, onako kako mi volimo'', kaže. 

Oni vole - neobično i drugačije. Tako je i njihova svadba bila sve samo ne konvencionalna, a što dalje možemo očekivati od nje i Hrvoja - to se nikad ne zna, zaključila je Ivana. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

  1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Modrić, Sergio Ramos i Lucas Vasquez (Foto: Instagram) Sergio Ramos, nogometaš (Foto: AFP) Sergio Ramos i Pilar Rubio (Foto: Getty) Luka Modrić (Foto: Instagram) +3 Luka Modrić, Darijo Srna i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Celebrity Modrićev suigrač objavio fotku na kojoj poziraju u minijaturnim gaćicama, Kovačić im poručio što misli o tome

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene