O čemu se pričalo

Evo što ste propustili: Tko ima novu pjesmu, a tko novi spot?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Severina je objavila svoj dugoočekivani videospot ''Calimero'', a nježnosti s dečkom Igorom Kojićem sve opuštenije pokazuje i javno. Jelena Rozga najavila je svoj novi duet sa srbijanskom pjevačicom Milicom Todorović, a Nina Badrić otkrila je da poput svake žene zaplače među četiri zida i da ne može bez muškog zagrljaja.

''Jedan prosječni dječji narodnjak koji će postići izvanprosječnu gledanost!'' Napisala je Severina za svoj novi singl ''Calimero''. Rijetki su oni koji nisu poželjeli poslušati Sevkin novi glazbeni uradak. Sviđa li vam se? Je li to Severina govorila o svojem dečku ili nekom limenom ljubimcu, neka ostane mala tajna, no ako pitate Ninu Badrić, ljubavnih dvojbi nema.

Pogledaj i ovo Severina - 1 ''Lijepa do bola'' Severina se javila s novim fotkama u čipkastom donjem rublju, pratitelji su očarani njezinom ljepotom: ''Smotala si me, što da ti pišem…''

NAPOKON JE VANI Seve poručila: 'Ovo je jedan prosječni dječji narodnjak'

Nakon što je upravo u našoj emisiji ugasila svjećice na torti za svoj 43. rođendan, lijepa Nina pojadala se da bez muškog zagrljaja jednostavno ne želi živjeti.

Sreću u ljubavi napokon je pronašla i Vlatka Pokos. Dok se donedavno samo nagađalo ljubi li Vlatka bivšeg manekena, a sada uspješnog poduzetnika Ivicu Biljana, sada je sve sasvim jasno. Nježno se držeći za ruke par je prošetao zagrebačkom špicom.

Nakon što je njezin novi videospot ''Kraljica'' u kratkom roku na Youtubeu preslušan više od dva milijuna puta, Rozga ne uzima pauzu nego ide dalje udarnim tempom. Najavila je novi duet. Glasnice će ukrstiti s jednom srbijanskom kolegicom.

Rozga u novom spotu pokazala svoju guzu više puta od Jennifer Lopez

Čime su se bavile ostale zvijezde pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene