Evo i zašto!

Stariji frajeri i mlađe žene – ne baš tako idealna kombinacija?!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mnogo poznatih muškaraca kroz povijest je bilo u vezi ili oženjeno puno mlađom ženom. No kakva je perspektiva ovakvih veza i koji su mogući problemi na koje partneri mogu naići, istražila je naša ekipa.

Vidjeti starijeg muškarca sa puno mlađom partnericom danas je postalo potpuno uobičajeno.

Pogledaj i ovo Eric Vidović Uspješan i u SAD-u! Sjajno novo ime zvjezdanog glazbenog neba, Eric Vidović sprema se pokoriti domaću scenu!

Legendarni glumac Al Pacino crvenim tepihom ponosno šeta sa svojom četrdeset godina mlađom djevojkom Lucilom Soloma, Alec Baldwin nedavno je dobio je curicu sa svojom 26 godina mlađom suprugom Hilariom.

Izgleda da naočigled savršena kombinacija između starijeg muškarca koji je konačno stekao moć i želi se posvetiti obitelji – te mlađih žena koje su u tridesetima posvećene partneru i djeci. No situacija i nije baš tako idealna. 'Mlađa osoba drugačije provodi svoje slobodno vrijeme, tako da dolazi do razlike u provođenju slobodnog vremena', tvrdi psihologinja Ljubica Uvodić Vranić.

Ovu bi izjavu vjerojatno mogli potvrditi brojni parovi sa značajnom razlikom u godinama koji su se rastali u proteklih mjesec dana. Pjevač Brian Ferry rastao se od 37 godina mlađe supruge otprilike u isto vrijeme kada i Clint Eastwood 35 godina. Ali, muškaraca koji u mlađoj ženi vide eliksir za produžetak mladosti uvijek će biti.

>> Ana Rucner i Vlado Kalember - uzdrman odnos u sedmoj godini braka?

Dok je svima jasno što muškarca privuče na mlađoj ženi, ostaje nejasno što je to što se njoj svidi na partneru koji je već u trećoj životnoj dobi.

Poznata psihologinja upozorava da često ne znamo iz faze zaljubljenosti preći u fazu zrele ljubavi. Nedavno je bilo govora kako je sedma godina braka bila kobna za raspad braka Vlade Kalembera i njegove trideset godina mlađe supruge Ane Rucner, no par je opovrgnuo te glasine. No kada su ljubavni odnosi u pitanju, nema jasnih pravila.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene