Anegdote iz prošlosti

Saša Lošić napokon se ispričao Terezi Kesoviji: ''Kad sam to vidio, samo sam pobjegao''

Saša Lošić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Saša Lošić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Lošić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Saša Lošić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Saša Lošić Loša (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Saša Lošić Loša (FOTO: Pixsell) Koncert Plavog orkestra u Domu sportova (FOTO: Borna Filić/Pixsell) - 3 Koncert Plavog orkestra u Domu sportova (FOTO: Borna Filić/Pixsell) - 1 +0 Plavi orkestar (Foto: PR) Galerija

Mjesec dana dijeli nas od velikog koncerta u splitskoj Areni. Nakon dugih 30 godina u Splitu će ga održati Plavi orkestar. Kakve uspomene vežu frontmena Sašu Lošića uz ovaj grad, zašto je imao potrebu ispričati se Terezi Kesoviji te gdje se vidi jednog dana kad se prestane baviti glazbom, otkrio je za IN magazin.

Početak listopada rezerviran je za splitski koncert godine. Plavi orkestar stiže u dalmatinsku metropolu proslaviti 30 godina uspješne karijere.

Pogledaj i ovo showbuzz Izazivali su histeriju 'Zašto se bend raspao? Isključivi krivac sam bio ja'

"Jako nam je značajan koncert u Splitu, budući da nismo bilo nekoliko desetljeća. Broj dva, ispričavam se što nosim ovu kapu - Loša po ovom sunčanom danu i broj tri, jako mi je drago da postoji u mojoj biografiji da sam u istom kadru sa Splitom, to mi se prvi put dešava putem vaše televizije", započeo je Loša razgovor.

"Suada", "Goodbye, teens", "Ako su to samo bile laži", "Nisam je probudio", "Bolje biti pijan nego star" samo su neke od bezvremenskih uspješnica koje će odjekivati Spaladium arenom. Iako opušten tijekom ovog intervjua, Loša nam priznaje da ima tremu.

Saša Lošić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Saša Lošić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr

"Split je poput Sarajeva - Splićani osjete kad je nešto lažno. Split je skener visoke rezolucije i čak najmanju pojedinost osjete da tu netko glumi, doći ćemo u Split onakvi kakvi jesmo i pjevat ćemo jedan vremeplovski repertoar", najavio je Saša.

Iako su iza njih mnogi koncerti, Loša tvrdi da će se u Splitu dogoditi nešto posebno. Prisjetio se sada i jednog neugodnog događaja vezanog uz Terezu Kesoviju. Dogodilo se to na predstavljanju njihova prvog studijskog albuma, koje se odvijalo u sklopu Splitskog festivala. Novinari su ih željeli fotografirati zajedno i tu je sve krenulo naopako.

"Ja sam tad bio klinac i umirao sam od treme što sam blizu tako velike zvijezde. Ponio sam jednu plastičnu čašu u kojoj sam imao crno vino i ta mi je čaša pukla kako sam je malo zagrlio, a ona je imala neku bijelu toaletu. Ona je pukla, a ja sam vidio kako se to razlijeva po njezinoj toaleti. Ja sam bio užasnut, kad sam to vidio, samo sam pobjegao. I ovim putem joj se ispričavam."

Mnogo je anegdota koje bi Saša mogao ispričati, no kaže - da ima čarobni štapić - sve bi promijenio.

"Ne bih odabrao ovaj put. Kad bih došao sad na neko raskrižje, pa da imaju dva puta, ne bih odabrao smjer javnog života. U početku mi je to godilo i bio sam pretenciozan mladić koji je nekad imitirao Bregovića, želio se duhom i iskustvom praviti, pametniji nego što jest. A sad kako su godine prošle, vidim da mi javni život stvara opterećenje'', priznaje Loša.

Iako o svojem privatnom životu ne govori pred kamerama, nama je otkrio da jedino zbog čega žali jest to što se nije ostvario u ulozi roditelja.

"Kad vidim da javne osobe raskošno dijele svoju prijatnost, bude mi jako neugodno, utisnem se u fotelju od neugodnosti. Tako da ako mi nećete zamjeriti, ne bih o tome previše lamentirao, ali, eto, istina je - žao mi je", priznao je.

Za našeg druženja u Splitu Loša nije mogao ne prisjetiti se poznanstva s Oliverom. Priznao nam je kako je ispraćaj glazbene legende pratio u suzama.

"Kao da je s njim otišla nekakva bolja prošlost iz naših srca. A to što je Split priredio spontano svom velikanu, to je nešto što je zaista... Ma, evo, sad mi knedla u grlu... To je nešto što zaista ne pamtim nigdje u ovoj regiji da je netko tako ispratio svog čovjeka", kazao je Loša, a što je još otkrio pogledajte u videoprilogu.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene