Glas s Jamajke

Što je to Sandi poslao Srni na mail prije Brazila?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Večer prije odlaska na Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazil na mail Daria Srne stigla je pjesma. Nogometnom reprezentativcu poslao ju je njegov dobar prijatelj, Sandi Cenov.

Najljepše žene. Najljepša obala. Najljepše more. Sve to bilo je na pameti Sandiju Cenovu dok je smišljao svoju novu pjesmu. Cilj 'Naše pjesme', kako ju je nazvao, potaknuti je Hrvate da odagnaju crne misli jer upravo iz ranije navedenih razloga imaju zašto biti sretni.

Pogledaj i ovo Sandi Cenov (Foto: PR) - 2 Novi singl i spot! Sandi godinama patio zbog prekida: "Nisam napravio sve što je trebalo, godinama mi je bilo u glavi da sam kriv"

Sandi Cenov predstavlja svoj novi singl 'Naša pjesma' sa posebnim gostom!

'Dario Srna moj dugogodišnji prijatelj i krasni dečko dobio je tu pjesmu na svoj mail večer prije odlaska u Brazil i nadam se da će, ako bilo što bude i pozitivno i negativno, da će se dečki svi skupa i tješit i veselit na tu pjesmu', poručio je Sandi. A ključnu ulogu u veselju koje će pjesma izazvati definitivno će imati dionica za koju je zaslužan glas s Jamajke koji pripada Sandijevu prijatelju Lloydu.

'On u pjesmi govori ono što zaista misli o našoj zemlji naime 5 godina već živi ovdje i ne bi mijenjao Hrvatsku za ni jednu drugu državu na svijetu, a svuda je živio, i u Kaliforniji i u Skandinaviji... Pitao sam ga jel bi ti na engleski rekao ono što stvarno misliš o našoj zemlji. Izvoli u studio reci što misliš, on je to učinio i to se u pjesmi čuje', kaže pjevač.

Pogledajte prilog inMagazina.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene