narančasti moment

Tajči 33 godine nakon nezaboravnog nastupa opet u Lisinskom gdje će izvesti svoje legendarne hitove!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Tatjana Matejaš Cameron (Tajči) - 1 In Magazin: Tatjana Matejaš Cameron (Tajči) - 2 In Magazin: Tatjana Matejaš Cameron (Tajči) - 3 In Magazin: Tatjana Matejaš Cameron (Tajči) - 4 In Magazin: Tatjana Matejaš Cameron (Tajči) - 5 In Magazin: Tatjana Matejaš Cameron (Tajči) - 6 Tatjana Cameron Tajči - 9 Tatjana Cameron Tajči - 6 Tatjana Cameron Tajči - 4 Tatjana Cameron Tajči - 3 +19 Tatjana Cameron Tajči - 2 Galerija

Nastup Tajči kojim je osvojila scenu Eurosonga s pjesmom ''Hajde da ludujemo'' nije osvojio samo publiku tog vremena, već je postao legendaran trenutak u glazbenoj povijesti. 33 godine kasnije Tajči ponovno staje na pozornicu Lisinskog. Ekipa In magazina pridružila joj se na probi kostima uoči velikog koncerta.

Tajči je osmišljavanje kostima za njezin veliki koncert u Lisinskom s punim povjerenjem prepustila cijenjenom domaćem dizajneru Ivanu Friščiću s kojim surađuje već godinama.

''Uvijek mi napravi sve što mi paše, kao da mi čita misli'', hvali Tajči Ivana Friščića. 

''Ideja je bila da se vratimo onom narančastom momentu i to je nešto što se provlači kroz sve kostime'', objasnio je Friščić. 

Naš majstor odijela pokazao je kako je podjednako vješt i u kreiranju haljina.

''Jedno je odijelo koje ima plašt, bit će popunjen s kristalima i perlicama, a druga dva stylina su haljine'', objasnio je. 

Tajči se prisjetila kako je situacija po pitanju kostima, bila daleko od savršenstva kada je nastupala na Eurosongu.

''Taj kompletić za nastup je bio prekrasan, ali se kosio s mojim pokretima koreografije tako da smo to u zadnji čas morali izmijeniti'', priča Tajči. 

U Lisinskom će izvesti legendarne hitove poput ''Dvije zvjezdice'' i ''Hajde da ludujemo'', ali i pjesme koje su nastale u Americi gdje živi još od '92.

Što joj od hrane u Hrvatskoj najviše nedostaje? 

''Bučnica, domaći kraljvi sir, domaća hrana, domaće maslinovo ulje, ono koje nema za kupiti već ga dobiješ od susjede, i više mi fali način blagovanjanego sama hrana, imam ja vrt, posadila sam si, uzgajam odlično povrće, taj gušt doma, domaće fali'', priča Tajči

Djecu joj je bilo teško učiti hrvatski jezik.

''Tkogod da mi prigovara da ih nisam naučila nek probaju sami, bila sam udana za Amerikanca, nismo bili okruženi hrvatskom zajednicom, pogotovo što ja pričam kajkavski, i onda kad bismo došli doma, ja bi im uzela učiteljicu koja bi ih ućila štokavski i onda bi se oni čudili, mama kaže Kaj je, a sad što je s njima, to su dva potpuno različita jezika'', objasnila. 

No obožavaju hrvatske slatkiše pa ih je nedavno slala sinu u Ameriku.

Nadamo se da ćemo Tajči češće viđati na hrvatskim pozornicama.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Newman Michael Newman 2015. godine Michael Newman Pamela Anderson - 7 +4 Jason Momoa (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bio je omiljeni lik iz kultne serije i sportaš, a onda se suočio sa strašnom dijagnozom, evo kako danas izgleda i što radi

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena i Vlado Kalember - 5 Lepa Brena i Vlado Kalember - 1 Lepa Brena i Elizabeta Gojan Lepa Brena i društvo u Saloonu +26 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 5 Celebrity Pogledajte kako se Brena 1998. zabavljala u kultnom zagrebačkom klubu, posebno je uživala u društvu našeg pjevača

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene