Pod povećalom

'Naravno ne moš' se svima svidit, ne možeš svima udovoljit'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Modna pogreška, loša frizura ili make-up, luksuz su rezerviran za one koji uživaju u blagodatima anonimnosti. Osobe iz javnog života, osobito pripadnici showbizz scene, neprestano su na meti kritike.

Situacije koje u showbizz svijetu zahtijevaju više truda i promišljanja o modi svakako su eventi poput premijera i promocija, dodjele nagrada, festivali ili veći dvoranski nastupi. Ono što većina modnih kritičara showbizzerima uglavnom neće oprostiti jest pojavljivanje u istoj odjevnoj kombinaciji.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško "Ti si nadarena ko niko!" Antoniji Dori se konačno ispunila životna želja koju je čekala od malih nogu: "Ali ja moram otkriti jednu tajnu..."

Jelena Rozga - 'Ovaj cirkus nije mi bio ni u opisu života!'

Naši sugovornici svjedoče kako su si luksuz pojavljivanja u istoj odjeći prije 15-tak godina mogli bar donekle priuštiti. Istu ste haljinu, primjerice, mogli odjenuti na nastupu u nekom zagrebačkom i splitskom klubu. Danas je priča sasvim drugačija...

'Kad sam ja se bočela bavit ovim poslom mogao si obući i pet puta, i više od pet puta jednu haljinu, a sad je internet tu, društvene mreže, portali', priča Jelena Rozga i dodaje: 'Naravno ne moš se svima svidit, i ne možeš svima udovoljit. Ali eto radimo stvarno na tome da prvenstveno se to mojoj publici svidjet'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene